or700 v2 ritim ayarları

KORAYYYYY

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
s 770 bk5
arkadaşalr üzerinde yükü olan ritimlede mesala başkent 2/4 de ritimlede alt yapıdaki gitarları falan kısdığımda direk kayt yapabşliyomuyum yoksa user a farklı ritim olarakmı kayıt yapmama gerekiyo

Cevap: or700 v2 ritim ayarları

konuyu tam olarak anlamadım baskent 2_4 teki gitarlarımı kısıp o sekıldemı kullanmak istıyosun bıraz acıklarsan yardımcı olabılırım

aynen öle istedğim itarları kısıp öyle kayıt etmek istiyorum user a kayıt yapmak zorundayım

Mixing Console düğmesine iki kere bastığında ritmin BALANCE bölümü karşına çıkacaktır..
İşte kısman gerekeni kıstıktan sonra

*FUNCTION
*DIGITAL REC MENU
*STYLE CREATOR

Deyip ekranda bi sayfa ilerleyin.. SAVE yazısını göreceksiniz ve sonrasında oradan ritmi SAVE yapın yani kayıt edin..

batuh dediğin gibi kaydettim ritmi ama user a kayıt yapıyo şimdi sıkıntı olmaya başladı çünkü user hafıza dolu diyo nasıl ritimin üzerinde hafızaya alırım

USB belleğe kayıt et :)

Ekrana baktığında PRESET - USER - USB1 falan gibi kutucuk görürsün.. TAB yardımı ile USB ye gel ve usb belleğine kayıt et..

Tüm herşeyi kayıt edebilirsin ynai ses,reg,midi falan..

tamam sağol batuh artık usb ye kaydedicem ... iyi çalışmalar

arkadaşlar or700tr de usb den kullandığımız sesler ve ritmleri usere yükleye biliyormuyuz.eğer oluyorsa nasıl yapıldığını bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Aleti daha yeni aldım tam çözemedim.

ritimi saç kardeş aşşada copy var bas sonra user a gel paste var hafızan varsa yapıştır kullan ortalama 15 ,16 ritim alıyor kolay gelsin

Bu alana bir cevap yazın...