or700 v2 ritim 9-8

)-: U@U (-:

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Arkadaslar 9-8 ritim yazıyorum or700 e.
Fikirlerinize ihtiyacım var. cünkü sounda kulagım alıstıgı icin kötü yanlarını artık algılayamıyorum.
Su olmasaydı bu olsaydı diyebileceginiz yorumlara ihtiyacım var. yazma bitince paylasıcam bu ritimleri.
Ekli dosyayı görüntüle umut deneme.rar
Ekli dosyayı görüntüle deneme 9-8 3a.rar zshare linki http://www.zshare.net/audio/7164939326366e10/
ilkinde 2 adet
ikincisinde 1 adet ritim var.

ve hepsi aynı varyasyonun oynanmış halidir.
hangi tını iyi geliyorsa o secilip farklı varyasyonlarda yapılacaktır.
yorumlarınız bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
indirip dinliyorum hemen dinlemekde fayda var. eline sağlık kardeş. ama yorum şahsım adına yamahaya yapmam :) ketronda yazsaydın yapardım :) saygılar

indirip dinliyorum hemen dinlemekde fayda var. eline sağlık kardeş. ama yorum şahsım adına yamahaya yapmam :) ketronda yazsaydın yapardım :) saygılar

İlginç bir anlayış açıkcası :)

Umut, Eline sağlık..Ritmi paylaşmalısın bitince

yamaha yerine umut diyebilirsin yorum yaparken. ismim umut.
böylece sorun olmaz :D

İlkinde iki adet, ikincisinde bir adet demişsin ama sadece bir ritm vardı. Ritm harikaydı. Bu arada ikinci ses de öyle. Hem bu ritmi hem de sesi paylaşırsan sevinirim. Bu arada çok iyi çalmışsın. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

tamam ruhi abi sesi de veririm.

İlkinde iki adet, ikincisinde bir adet demişsin ama sadece bir ritm vardı. Ritm harikaydı. Bu arada ikinci ses de öyle. Hem bu ritmi hem de sesi paylaşırsan sevinirim. Bu arada çok iyi çalmışsın. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Aslında 3 ü de aynı ritim. tek fark her birinde vuruslar farklı ses yükseklikleri farklı. altyapılarda kısılmalar acılmalar var.
ama hala yapıcı yorum gelmiyor.
mesela brass kullanma. string koy. gitarları ac. bassı degiştir. ses kartını degiştir gibi yorum bekliyom ben sürekli :D

Aslında 3 ü de aynı ritim. tek fark her birinde vuruslar farklı ses yükseklikleri farklı. altyapılarda kısılmalar acılmalar var.
ama hala yapıcı yorum gelmiyor.
mesela brass kullanma. string koy. gitarları ac. bassı degiştir. ses kartını degiştir gibi yorum bekliyom ben sürekli :D

Bu tür krıtik istiyorsan, çalmaman lazım. Çünkü çalarken kullandığın ana ses akorları kapatıyor. Üstelik varyasyonları ayrı ayrı ver ve ona göre söyleyebilelim. Örneğin, ben iyi bir kulaklıkla dinlediğim halde akorları net duymakta zorlanıyorum. Bu arada hemen bir fikrimi söyleyeyim: Perdesiz bas gitar geçişlerini akora dahil edersen, bu harika olabilir.

varyasyon tek zaten ruhi abi.
altyapı duyamaman ses kartımdan dolayı.