Or700 v2 plus

Cevap: Or700 v2 plus

genelde or700ün klavyesinden bir süre sonra şıkırtılar tıkırtılar geldiği yönde şikayetler oluyor. onu kasttettim.

or700 ile 55 arasında uçurumlar kadar malzeme farkı var... :)

çalarken anlamayabilirsiniz ama, o kasayı söktükten sonra aletler konuşuyor :)

üstatlar ben de aranıza yeni katıldım bi org almak istiyorum ve yorumlarınızı okudukça or700 v2 plusa yöneldim. bizimkisi amatörce özellik olarak da pek anlamam ama bi kaç gündür mesajlarınızdan biraz bilgi sahibi oldum. şu ilan dikkatimi çekti sıfır ve yanında sehpa+pedalla or700v2 plus ı 2500 liraya satıyor.

ŞooooK ... SIFIR OR700 v2 PLUS BU FİYATA İMKANSIZ - Org ve Tuşlu Çalgılar sahibinden.com'da - 76908087

bi inceleyebilir misiniz? vade konusunda çok fiyat farkı istiyor ama peşin alınırsa bu fiyata bu org nasıl mümkün anlamadım.

ketron sx 3000 ile takas dusunurmuusn

turkce yaz dr one drcami pa55 v2 plustan iyi olamaz ben v2 plus satip pa500e yeniden dondugumde ritim saundu alamadim suna karar verdim yamaha ritim konusunda korgtan ustun ama ses olarak korg agir basiyo

ali abicim bu dediğine kesinlikle katılmıyorum..Yamaha sample konusunda kesinlikle korgtan üstün alet.. pa3x in sampleleri ile v2 plus un samplelerini kıyaslayalım istersen? ben her ne kadar Korg taraftarı olsamda yamaha sample konusunda korgu alırrr gider... ama iş ritimlere geldiği zaman korg açık ara farkı koyar geçer ( düğün konusunda ama)

düğüncü isen Korg abicim bu işler böyle... yamaha stüdio kalitesinde alet olduğu için düğünde gitmez.. düğündeki insanlar gürültüden, kafalarının bass lardan gereksiz gümbürtülerden şişmesinden hoşlanırlar :)

benim görüşlerim böyledir.. aksini iddia eden her iki markanın klavyelerinide düğünde kullanıp denesin.. sample konusunda yamaha .

or 700 plusun ramı ne kadar bilen varmı ?

sıfırdan farksız 15 ay garantıdevam ustad benım cıhazı veryeım sana 2600 e canta dahıl
tel:0543 978 64 86 model yukseltecegımden satıyorum

or700 iyidir, korgun ritimleri iyi değil arkadaşlar, korgun sadece perküsyon kanalları iyi ama altyapı zayıf, ritim dediğin 2 kanal perküsyondan oluşmuyor bence, yamahada türk ritimleri çiple beraber geldiği için ritimler usta ellerden çıkıyor fakat korgda herkes kendi ritim yazdığı için ve genelde düğün işi 2 kanal perküsyondan oluşuğu için, insanlar diğer kanallara pek önem göstermiyorlar ve sonuçta korg ritimlerinin altyapıları zayıf kalıyor yamahaya göre, tabi bunları söylerken paralı usbleri olayın dışında tutmak lazım çünkü işini çok iyi yapan üstadlar var fakat ben orga o kadar para verdikten sonra bide usbye para vermeye gönlü razı gelmeyenlerdenim, or700v2 plusın içindeki ritimlerin haricinde 1 tane farklı ritim kullanmadan aklınıza gelecek hertürlü program yapılır arkadaşlar, ilerde tyros aldığım zamanda içine atıp kullanacım ilk ritimler or700v2 plusun ritimleri olacaktır

Or 700 v2 plus sıfır alıcam arkadaşlar 3100 tl 12 taksit ayda 265tl...

Fiyat fena değil. Sıfır alet te kokusu bile bi başka ya... Hayırlısı olur inşaAllah...

İkinci el takıntın yoksa, temiz ve garantisi devam eden bir ikinci el v2 plus ta alabilirsin.