Or700 V2 plus için Nevale çalışmaları...

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 8K
Cevap: Or700 V2 plus için Nevale çalışmaları...

set internet üzerinden mi yoksa parayla mı verilecek. birde v1 içindi bu set kitler değişiyor ya or700 plus ın yeni kitleriyle mi yapılıyor şimdi. teşekkür ederim şimdiden

yasin hocam senden isteğim lütfen yamaha kategorisini baştan sona oku. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın bi anlamı yok çünkü.

herkese iyi çalışmalar sayın salim bey emeğinize şimdiden çok teşekkürleryazılanları okudukça neden agrasif olduğunuzu anlıyorum insanlara bişeyi anlatmak bayağı zor ama şuna emin olun diğer marka orglara sizin kadar bile ilgi gösterilmiyor .sabırla ve aciliyetle yapacaklarınızı bekliyoruz saygılar ANKARA piyanistvolkan

İşin zor salim.Allah sabır versin.

salim usta yap artık şu bir ay doğar ilk akşamdan geceden parçasının ritmini lütfen hocam /kaç kere bu konuda ricam oldu 11.8 parça şöyle introlu falan bekliyorum hocam

mp3 formatında şarkıyı gönderdinizmi?
eğer göndermediyseniz yapılmaz.lütfen istediğiniz parçanın mp3 dosyasını gönderin.

cümleten iyi aksamlar herkese acaba mp3 u hangi siteye yada trakyamuzikte bi form acılsa herkes mp3 leri oraya atsa daha iyi olmaz mı acaba

mp3leriniz elimize ulaşıyor.

ama unutmayın aylık 5 ritim güncelleme olacağı bildirilmişti.

listeden sırası gelen ritmi yazıyruz.

Ama bazı arkadaşlar bi seferde 5-10 adet istek yapıyor diğerlerinin hakkına tecavüz edeiblyor. böyle durumlarda o isteği geçersiz saymak zorunda kalıyorz.

bide güzl bi 6-8 halay ve darbuka solo yazılsa iyi olur bu güncellemeleri nereden alacağız bi bilkgi verirseniz sevinirim =) bende yeni aldım güncellemeleri bekliyorum