or700 v2 plus ev hali takılmaca

Cevap: or700 v2 plus ev hali takılmaca

bence hiçç ma hiç bişeye benzememeiş canım yenimisin sen yani kulaktan duymalar bile değillll
üzgününüm olmamaış

tesekkurler kardesm akorlarda bıraz eksıgım var onuda sarkı solemedıgın ıcın gelıstıremedım sayılır ama olur ıns bn bn rıtım lerı dınlesınler dıe attım zaten pa500 e cok super dıyolar ya alet gorsunler dıe

karşılaştırma gibi olmasında bence de pa500 tr nin roman ritimleri daha iyi ...

paxil arkadasimiz kendi caldigi bir parcayi paylasmak istemis,eline emegine saglik,iy calmis veya calmamis neyse,neden hemen yok onun romani iyi bunun romani kotu diyen polemiklere giriyorsunuz anlamadim artik bunlari asmamiz lazim

paxil arkadasimiz kendi caldigi bir parcayi paylasmak istemis,eline emegine saglik,iy calmis veya calmamis neyse,neden hemen yok onun romani iyi bunun romani kotu diyen polemiklere giriyorsunuz anlamadim artik bunlari asmamiz lazim

Kimse ekmek yediği orgun küçük görülmesini istemez demoyu paylaşan dostumuzda "pa 500 e güzel diyorlar bende bu videoyu millet alet görsün diye çektim" yorumunu baz alarak yorum yaptım öyle yazmasaydı yeminle eline sağlık diyip tebrik etcektim yinede video yapması güzel bişey tebrik ederim yinede.