or700 v2 plus ev hali takılmaca

Cevap: or700 v2 plus ev hali takılmaca

Hocam elinize sağlık fakat şöyle bi yorumum olucak romanlarda bi canlılık göremedim bir dinleyici olarak söylüyorum bunu :)

Dostum iyi hoş da neden akor basmıyorsun yaw :S

acemilik desek :d amatorluk desek bıde romanları duyamadın aceleye geldı olesıne cıktı ama baska yaparız

Hocam elinize sağlık fakat şöyle bi yorumum olucak romanlarda bi canlılık göremedim bir dinleyici olarak söylüyorum bunu :)

canlı romanları acmadım ondan olabılırmı :d ritm olarak :D

hiçbir yorum moralini bozmasın kardeşim.. ben çalmandan önce medeni cesaretini beğendim.. işinde cesur olan adam birgün istediği noktaya gelir.. bol bol çalış kromatiğini geliştir biradaha. her ortamda işi bitirirsin.. teşekkürler paylaşım için...

tesekkurler kardesm akorlarda bıraz eksıgım var onuda sarkı solemedıgın ıcın gelıstıremedım sayılır ama olur ıns bn bn rıtım lerı dınlesınler dıe attım zaten pa500 e cok super dıyolar ya alet gorsunler dıe

tesekkurler kardesm akorlarda bıraz eksıgım var onuda sarkı solemedıgın ıcın gelıstıremedım sayılır ama olur ıns bn bn rıtım lerı dınlesınler dıe attım zaten pa500 e cok super dıyolar ya alet gorsunler dıe

bence çaldığın ritimler pa 500 ün ritimlerinden daha iyi değil

orgları yanyana kapıstırabılrıız D: hangısı daha canlı gelıo dıe youtube da piyanist kadir var bılrısın youtube adı piyanist477 o benım tandıgım oda pa500 kullandı ona da sordm oda or700 kat kat ıyı pa500 den dıo benım tabı herkesın orgu kendıne o ayrı mesele

pa500 bence daha güzel (ritim olarak) benim hoşuma gitmesede ritimleri daha iyi...or700 ün arap kitle yazılmış gibi ritimleri..