Or700 v2 plus deneyimim.

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
bilirsinizki ben korg pa 55tr kullanıcısıyım ve klavye değiştirmek istedim baya araştırdım gönlümde korg pa1x veya pa800 var ama şuan çok para lar bana gelmez ve aklımda 0r700v2 plus vardı herkes birşey dedi iyi veya kötü korgtan şaşma sakınpişman olursun kimisi güzel şeyler dedi anlaşılan iş bana kaldı dedim istanbulda oturanlar taksim tünel utar müzik bilirler tanımayan yoktur hakketten ilk defa gitmeme rağmen çok iyi karşıladılar önce ben çaldım memnun kaldım sonra cihaza yabancı olduğum için serdar abi çaldı geç sağıma dedi adam döktürdü valla klavyeyi süper di kesinlikle alıcam saund çok güzel...

Cevap: Or700 v2 plus deneyimim.

ustad korg serisi gibi olmasada or700 de fena degil ben herzaman snu soylerim mesele orgta degil mesele piyanistte bu bir gercek ama yamahalarda sesler orglardan cok geride bana gore karar senin ustad hayırlısı olsun

çok yerinde bir karar vermişsiniz...zira o paraya en kaliteli klavye or700v2 plus,sizi kutluyorum...

hayirlisi olsun utar muzik ilgi gosterir yamaha bayiisidir

v2 plus gerçekdende güçlü bir alet, bunu kullandıgım için deil gözlemlerim ve yılların deneyimi olarak söylüyorum, bu fiyata başka yok rakibi...

kardeşim hatırladın mı beni pa 800 alan :) hani bende de var demiştim şansın bu kadarı orada karşılaşmak :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeşim hatırladın mı beni pa 800 alan :) hani bende de var demiştim şansın bu kadarı orada karşılaşmak :)

hadiya hatırlamazmıyım trakyalı arkadaşımızsın:)vaybe:)