- Enst.
- 20 yıllık yamaha psr6300:)
arkadaşlar 3 gün önce or700 v1 klavyemi v2 dönüşümü için can bey le görüştükten sonra dtl elktronik e yolladım.can bey le telefonda görüşmemizden sonra kendisi sagolsun çok ilgilendi.cihaz ellerine ulaştıgı aynı gün v2 işlemini gerçekleştirip tekrar kargoya verdiler.kargo ücreti konusunda da baya yardımcı oldular.buradan can başar a çok teşekkür etmek istedim ilgisinden dolayı.
v2 ye gelince cihazı bugün deneme fırsatı buldum.ritmler çok güzel ve herkese yetecegini sanıyorum.sesler çok hoşuma gitti.özellikle zurna isteyenler için iyi bir dönüşüm oldugunu düşünüyorum.bence olumsuz birşey yok.bu cihazada yapılacak ve yapılabilecek budur diye düşünüyorum.tekrar ilgisinden dolayı can başar a teşekkürler
v2 ye gelince cihazı bugün deneme fırsatı buldum.ritmler çok güzel ve herkese yetecegini sanıyorum.sesler çok hoşuma gitti.özellikle zurna isteyenler için iyi bir dönüşüm oldugunu düşünüyorum.bence olumsuz birşey yok.bu cihazada yapılacak ve yapılabilecek budur diye düşünüyorum.tekrar ilgisinden dolayı can başar a teşekkürler