Or700 v1 - Gw-8 Hangisi ?

OrkestraDoğuş

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
orkestradogus.com
Enst.
Yamaha Or700 V1
Arkadaşlar sokak düğünlerinde çalıcam, or700 kullandım tatmin ediciydi.Ritim yazmaktı v.s kullanım basitti.Ama bi değişiklik yapıp gw-8 almak istiyorum sizce hangisi gw-8dede ritim ve ses yazmak bu kadar basitmi bilginizi bekliyorum aciliyetim yüksek..

Cevap: Or700 v1 - Gw-8 Hangisi ?

hayır kullanımı pratik değil or700 gibi gw8 bence ikinci alet olarak daha uygun olur

ben cihazı alıp mürhen setle kullanmayı düşünüyordum onda herşey hazırmış diye duydum transpose koma v.s vermek çokmu sıkıntılı

gw8 kullanmadım ama or700 kullandım.or700 kullanımı en basit ve pratik klavyedir.biraz kullanınca hepsine alışırsın pratikleşirsin bence.yeterki alet hoşuna gitsin

işlere orkestra ve tek klavye ile gw-8 ile gidiyorum saundu çok güzel tabi ilhan57fb arkadaşımın yazdığı ve bazılarını da g70 ritimlerinden editlediği süper tr ritimlerini kullanıyorum piyasada yok zuhalin verdiği ritimlerle de alakası yok çok güzel.bir dönem a1000 kullanmıştım sadece düğün çalacaksan hiç düşünmeden or700 al.arkadaşların dediği gibi daha pratik...ritim sıkıntısı çekmezsin

ben cihazı alıp mürhen setle kullanmayı düşünüyordum onda herşey hazırmış diye duydum transpose koma v.s vermek çokmu sıkıntılı

transpoze koma vermek çoçuk oyuncagı çok basit 2 tuşta halledersin işinii.

hocam piyasadaki bütün aletleri aldım sattım özetle.hafiflik ve kullanım kolaylığı istiyorsan yamaha, seti çok ve ağır alet istiyorsan korg,cırtlak ses ve hafiflik istiyorsan roland,ağır ama tuşe ile saund kalitesi muhteşem olan ketron, seçim senin.

Her iki aleti de kullandım, Gw-8 güzel ama düğün için düşünüyorsan ve artı biraz da pratiklik de lazım diyorsan or700 den şaşma.

v1 her zamanki gibi bir adım önde sound olarak sesler olarak iş bitirebilirliği daha fAzla gw8 daha basit kalmkata

Dügün ve pratik olcam diyorsan or 700 den şaşma

Bu alana bir cevap yazın...