Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum ben izmirdeyim ilanlarımada bak araba alacam para lazım sıkıştım 1800 vereyim burdaki çoğu kişide benim orgu biliyor garantili verecem bana 2100 maal olmuştu kendi özel setimle verecem ne yapalım zararınada olsa araba alacağımdan sıkıştım satıyorum sahibinden.com da var ilan incele istersen saygılarımla....
dj-ramon erkan kardeşimin orgunu bizzat gördüm tertemiz en ufak bir vuruğu ,kırığı veya basmayan tuş siviç v.s yok tam tıkır çalışıyor çok temiz bir cihaz eşe dosta gidecek bir cihaz benden söylemesi...hayırlı satışlar erkan kardeşim saygılar ...cansinan_24
ankara da faturalı garantisi devam eden v1 var...tüm kutu içeriği ile birlikte ilanlarımda resimlerimde bulunuyor..bir göz atın....almasanız bile aklınızda olur...fiyat 1775tl olur.... bilginiz olsun diye yazıyorumm...gelip giderseniz ...yol ücretinizin yarısını ben verebilirim..
Kardeşim işine karışmak gibi olmasın ama bir or 700 v1 sahibi olarak sana önerim Yamaha ya para verme.Pişman olacaksın.Atmışlar bu aleti bir köşeye yalnızlığa terkedilmiş şu anda ve bu amatör yönetim tarzıyla da firmanın aletine sahip çıkacağını sanmıyorum.O nedenle sana tavsiyem korg pişman olmazsın.