or700 v1 arıyorum

• Konbuyu başlatan artika
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

artika

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
yalnız istanbul içi dükkan yada elden 1750 civarı bi or700 v1 arıyorumm

Cevap: or700 v1 arıyorum

dostum ben izmirdeyim ilanlarımada bak araba alacam para lazım sıkıştım 1800 vereyim burdaki çoğu kişide benim orgu biliyor garantili verecem bana 2100 maal olmuştu kendi özel setimle verecem ne yapalım zararınada olsa araba alacağımdan sıkıştım satıyorum sahibinden.com da var ilan incele istersen saygılarımla....

teşekkürler ama ben yalnız istanbuldan arıyorumm

dj-ramon erkan kardeşimin orgunu bizzat gördüm tertemiz en ufak bir vuruğu ,kırığı veya basmayan tuş siviç v.s yok tam tıkır çalışıyor çok temiz bir cihaz eşe dosta gidecek bir cihaz benden söylemesi...hayırlı satışlar erkan kardeşim saygılar ...cansinan_24

yalnız istanbul içi aradığımı söylemiştim krgoyla uraşmak istemiyorumm ama ilginize yinede teşekkürler

ankara da faturalı garantisi devam eden v1 var...tüm kutu içeriği ile birlikte ilanlarımda resimlerimde bulunuyor..bir göz atın....almasanız bile aklınızda olur...fiyat 1775tl olur.... bilginiz olsun diye yazıyorumm...gelip giderseniz ...yol ücretinizin yarısını ben verebilirim..

ankara-etimesgut
0507 233 35 75
saygılar

arkadaşlar yokmuu istanbuldan or700 v1 satan arkadaş

İzmirdeyim ama İstanbulda elden teslim edebilirim istersen ustam 1750 liraya bebek gibi cihaz kendi yazdığım ritimlerde hediyem olur.

yalnız istanbul içi dükkan yada elden 1750 civarı bi or700 v1 arıyorumm

Kardeşim işine karışmak gibi olmasın ama bir or 700 v1 sahibi olarak sana önerim Yamaha ya para verme.Pişman olacaksın.Atmışlar bu aleti bir köşeye yalnızlığa terkedilmiş şu anda ve bu amatör yönetim tarzıyla da firmanın aletine sahip çıkacağını sanmıyorum.O nedenle sana tavsiyem korg pişman olmazsın.