Or700 tr v2

KÖYMEN

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
bağlama ve yamaha a 300tr
Arkadaşlar a 300 tr orgum var or700 tr v2 almayi düşünüyorum
tavsiye edermisiniz.
Ayrica pa 80 gibi elektro bağlamayi bu orga bağlayip ses alabiliyormuyuz.bilgilendirirseniz sevinirim.saygilarimlaa....

Cevap: Or700 tr v2

bağlamayı bağlayamazsın onun dışında güzel org

ben or700v2 kullanıcısıyım. ayrıca orgu evde çalıyorum. buna rağmen orgun hoparlörü durup dururken cızırdamaya başladı. üstadlar usb üzerinden attığın ritim ve seslerden kaynaklanıyor diyorlar. yanlız ben böyle bir şey yapmadım. başkalarıda bu tür sıkıntılarını internet ortamında yazmışlar. ayrıca ekranın sağ tarafında hoparlöre yakın kısımda ısınma dikkatimi çekti. orgu resetleyince fabrika ayarlarına dönünce cızırtı gidiyor fakat çalarken bir süre sonra tekrar geliyor. kısacası orgun o kısmında bir zaaf var bence. sadece yaşadığım bir sıkıntıyı paylaştım. amacım aleti kötülemek değil. ama benzer sıkıntıların farklı kişiler tarafından dile getirilmesi önemsenmesi gereken bir husus. orgun ses ve ritimleri gerçekten kaliteli buna diyeceğim bir şey olamaz. bilginize. saygılarımla

Arkadaşlar naçizane görüşlerimi ifade etmek isterim..

1-Cihazın sağ hoparlör yanındaki ısınma bana göre normaldir (birçok kişi bu durumu ifade ettiğine göre)..Sanırım orada bir işlemci yada benzeri bir elektronik düzen var mesela ritm yazarken,yani digital rec modundayken o bölgenin daha çok ısındığını normal moda geçtiğimde ısınmanın azaldığını bizzat gördüm..

2-Profesyonel orglarda artık hoparlör kullanılmıyor..Tesisata yada sisteme bağlanacağı düşünülerek..Ama biz Türkler kafamıza göre orgumuzu ara sıra dıngırdatmayı sevdiğimiz için Yamaha bir güzellik yapıp cihaza mütevazi birer hoparlör koymuş yani o höparlörlerden fazla bir beklentimiz olmamalı..Sesini fazla açıp aleti fazla zorlamayalım..

Herkese kolay gelsin..

Arkadaşlar naçizane görüşlerimi ifade etmek isterim..

1-Cihazın sağ hoparlör yanındaki ısınma bana göre normaldir (birçok kişi bu durumu ifade ettiğine göre)..Sanırım orada bir işlemci yada benzeri bir elektronik düzen var mesela ritm yazarken,yani digital rec modundayken o bölgenin daha çok ısındığını normal moda geçtiğimde ısınmanın azaldığını bizzat gördüm..

2-Profesyonel orglarda artık hoparlör kullanılmıyor..Tesisata yada sisteme bağlanacağı düşünülerek..Ama biz Türkler kafamıza göre orgumuzu ara sıra dıngırdatmayı sevdiğimiz için Yamaha bir güzellik yapıp cihaza mütevazi birer hoparlör koymuş yani o höparlörlerden fazla bir beklentimiz olmamalı..Sesini fazla açıp aleti fazla zorlamayalım..

Herkese kolay gelsin..

kulaklık çıkışı kullanıldığında yani oraya bir adet jack takıldığında sorun kalmıyor arkadaşlar test ttim.

Bende de cızırtı oluyordu aradım ve ekrandaki seslerin 100 den yukarı olmaması gerektiğini öğrendim.. Artık cızırtı olmuyor.