OR700 TR V2 Elektro Bağlama Sesi

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 16K

Ruhi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
YAMAHA OR700 TR V2 - YAMAHA DSR 200

Merha sevgili dostlar. V2 de bir elektro sesi dinletmek istedim ve bu yüzden sadece belli notalardaki sesleri göstermek için, geçişler yaptım. Ses benim editlediğim bir ses değildir. Daha önce ben de bu siteden almıştım. Kime ait olduğunu hatırlamıyorum ama kim yaptıysa eline sağlık. Ben sadece bir iki yerde oynama yaptım ve çift farklı ses olarak kullandım. Ben de Monitör olduğu için ses muhteşem çıkıyor ama sizin dinlediğiniz sisteme göre nasıl olur bilemiyorum. Sadece V2 için fikir vermesi açısından iyi olur diye düşündüm. Saygılar.

4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir 4. ELEKTRO DENEMESİ.mp3

ruhi abi eline sağlık cok güzel olmuş çok beğendim
paylaşırsan kullanmak isterim

daha ne kadar elektro baglama olabılırkıııı

görüldüğü gibi v1 lerdeki elektrolarda ki çatırdama sesi bundada aynen devam ediyor

Ben de benim v1 de sorun var zannetmiştim, çatırdama yapınca.......

paylaşım için teşekkür abim...

arkadaşlar kusura bakmayında şu çatırdama nasıl oluyor ben bunu anlayamadım
v1 kullandım v2 kullanıyorum ama okadar cahilimki şu çatırdamayı çözemedim bana yardımcı olurmusunuz bişeyler öğreneyim
heeeeee bi çatırdama biliyorum oda bizim sami abinin kolonlarından geliyodu öyle bişiymi

ah ah suu elektrolar biraz daha sağlam olmazmıydı bence olurdu ama olmadı bidahaki sefere işallah valla ritm konusunda bomba ama sesler konusunda elektrolar hariç mukemmel

paylaşım için teşekkürler...

Merhabalar. Beğenen de beğenmeyen de olabilir. Bu normaldir. Şahsen benim hoşuma gidiyor ve bana yetiyor. Hatta şunu da söyleyeyim; V1' den editlenmiş bir çok ses V2' de de kullanılabiliyor. Ben kullanıyorum. Bizim sitede de Salim, Batuh ve bir iki arkadaşımızın yaptığı sesler var. OR700 bölümünde bu sesleri bulabilirsiniz. Bunların bazılarını (özellikle bağlama, elektro bağlama, ud, kanun gibi...) küçük oynamalar yaparak V2' de de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle iki sesi birleştirirken dikkat edin. Ses volume ayarlarına dikkat edin. Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi: