or700 style ses seviyesi

• Konbuyu başlatan mehmet01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 3K

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
üstadlar bazı ritimler de ana ekranda yanı (exit dedikten sonra) style seviyesi bazen 127 oluyor bazen 100 e dusuyor. ılk acıldıgında 100 olarak acılıyor ornegın dilara ritmınde 127 oluyor style yazan seviye sonra tekrar 100 e dusmuyor. hep 127 de kalıyor bende altlı ustlu aynı anda basında 100 oluyor bu sabitleyemezmıyız umarım anlatabılmısımdır

Cevap: or700 style ses seviyesi

mehmet onu sabitleyemezsin. ancak ritimi editlemen lazım ondan istediğin seviyeye çekersin ondan sonra sabit kalır o ritimin style seviyesi.

yasin hani ana ekranda balance varya style song multi pad rigth left felan yazıyor ben mesela ilk acıyom style 100 olarak gelyor sonra ben kendım dilara ritminide 100 e cektım ayarlarını kaydettm sonra vahte acıyorum 95 e düşüyor sonra dilara acsam bile 95te kalıyor kaca duserse orda kalıyor style

yasin anlatabildim inş mesela ben ankara dilara ritmnını 100 yaptım sonra vahde var acıyom 95 oluyor tkrar dılara actıgımda 100 de acılmıyor

mehmet bazı ritim ve seslerin balance değerleri farklı ayarlanmış olabiliyor. cihaz üzerindeki kayıtlı ses ve ritimlerin değeri yanılmıyorsam %100 olarak ayarlanmış.

tavsiyem ana ritimleri genelde cihazdakilerden kullanmandır..

yasin'inde belirttiği gibi bu sorunlar karşısında mutlak bir edit işlemi yapman lazım..

Sayın arkadaşım bilmem faydası olur mu ama başlarda aynı olaydan bende muzdariptim

Sonrasında usb den sectiğim ritmleri belli bir ses yuklsekliği bass ritm accmp. ayarı ile kendime göre duzenleyip uzerine kullanabilecegim multipad ve seslerle reg dosyası haline getirip , sahnede reg ler uzerinden çağrıyorum ritmleri ve de istediğim yukseklik ve de ayarlarda geliyor

o sekilde denemelısın derim

abi zaten kullandıgım reg dosyaları var yasin den almıstm da bazen style değeri 105 oluyor bazen song 95 e dusuyor halbukı style song ve m.padleri 100 olarak ayarlıyorum düşmesi yükselmesi normalmi yani

Mehmet merhaba
Ritimin temposunu ayarladıktan sonra onu save yap. Daha sonra ritimi isimlendir onuda user veya usb ye at.. Birde böyle dene. Şuanda alet yanımda değil. Olmazsa akşam evde deneyeceğim. Birşeyler yakalarsam sana bildiririm....

mustafa abi mehmetle hallettik sorunu. msnde konuştukta.

mustafa abi hallettik yasinle ilgin için cok tsekurler ..