or700 plus ritim ve reg yeni buyrun

• Konbuyu başlatan mehmet01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
orgum a tekrar kavustum ve paylasıma paslıyorum . 9/8 ve 2/4 ritim editi var yanına yazdım a&b&c diye editlediklerimi roman 0 dan (a ve b) yazıldı 2 tane de reg var sadece su kadar soyleyim içinki elektrolar bence sımdıye kadar kı en güzel elektrolar ....elektRo reg 1.ses de halay reg de ise 2 4 ve 8. ses güle güle kullanın

Ekli dosyalar

• halay reg ve düğün reg.rar
    3 KB · Görünümler: 261
  • ritim edit yeni.rar
    15.5 KB · Görünümler: 267
Cevap: or700 plus ritim ve reg yeni buyrun

tşk abcim, eminim güzel olduğuna... deneyeyim hemen

yorum beklıyom bak gokhan yorum atan yok hic iyi ya kotu diyin hatta kötüde deyin sadece ama bısey deyin :D

emeğine sağlık ustam.org tamirde gelir gelmez dener yorum yaparım

ben yazarım mehmet deneyim :)

ustad vallahi teksen varsın or700 e destek cıkan senden allah razı olsun iyide olsa kötude olsa seni tebriklerim regler bana gore guzel ritimler icin cok birsey diyemem onlara ustadlar karar versin yinede cok sagol

v2 plus ıcın mı ?

ellerıne saglık mehmet kardesm rgler guzl de roman rıtmı pek hos gelmedı bana ona benzer aynısı var zaten senın ama yınede saol ellerıne saglk dıger rıtmlerın cok guzl bundan dha ıyısını yapcagına emınım sanırım aceleye geldı orga kavusma heycnıyla :D

teşekkürler

mehmet abi kızma ama olmamış be abi.bi umutla indirdim regledeki elektrolarda felaket eco var.kürt bağlaması biraz tutmuş ama tam oturmamış.kesinlikle kızdırmak istemiyorum seni sakın yanlış anlama.ama olmamış be abi.dj orhanın elektroları cok fena hem kendi kolonlarında hem tesisatta fena cıkıyor.ona yakın bişey yapsan daha güzel olacak.saygılar abim