- Enst.
- Yamaha Tyros4 + or700 v2
Arkadaşlar herkese öncelikle selam. Or700 v2 plusa çevirdikten sonra org hakikaten mükemmele yakın oldu ve oldukça menunum. Fakat fabrikasyon olarak sanırım mevcut hoparlörler ihtiyacı karşılamıyor. Benim orgun sağ hoparlörü biraz ısınınca patlak ses vermeye başlıyor. Aklıma acaba nasıl v2 plus yapıldıysa bir de şu hoparlör değişimi yapılsa nasıl olur diye düşündüm. Watt olarak biraz daha yüksek ve kaliteli bir şey takılsa diye içimden geçirirken. Buna gerek olmadan acaba tyros3 ve 4 de kullanılan harici hoparlör takılsa daha mı mantıklı olur acaba.
Sormak istediğim şu. Bu hoparlör sorununun nedeni nedir? Yada bunu da geçtim or700 de tyros 4 hoparlör setini kullanan arkadaşlar var mı? Şayet varsa fikirlerini almak isterim. Eğer memnun olan varsa bu seti alacağım en uygun yeri de söylerlerse menun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Sormak istediğim şu. Bu hoparlör sorununun nedeni nedir? Yada bunu da geçtim or700 de tyros 4 hoparlör setini kullanan arkadaşlar var mı? Şayet varsa fikirlerini almak isterim. Eğer memnun olan varsa bu seti alacağım en uygun yeri de söylerlerse menun olurum. Şimdiden teşekkürler.