or700 e telefon yaklaştırmak

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
or700 e telden kayıt yapim dedim denemk amaclı o arada msaj geldi aynı bilgisayar gibi ddıt dıt dıt gibi ses yapıyor her orga ozel bısey mı bu tskler

Cevap: or700 e telefon yaklaştırmak

cevap yokmu üstadlar or7oo kullananlar

Bu dediğiniz tüm elektronik cihazlar için geçerlidir.Ses yayın cihazlarının yanında da çok yapar.Aslında cep telefonlarının sağlığa ne kadar tehdit olduğu tartışılır.Yaydıkları elektro manyetik alan ve radyasyon olarak...

Cep telefonlarının beyin kanseri yaptığı zaten biliniyordu; ancak geçen hafta bunu sağlık raporlarında da belgelediler.Lütfen şu telefonları fazla kullanmayalım.

abiler 3g li olan telfonları gerekmetıkce 3g sini kapatın oda cok etkılıymıs ayarlarda var umts gsm felan var ordan yapabılırsınız cevap ıcınd teskrler

Mehmet kardeş yapacağın 2 şey var. 1. si telefon ile değil başka kayıt aracı ile yapacaksın kayıtlarını veya kayıt yaparken telefonun sim kartını çıkart öyle kayıt yap..

bilgilendirme için saol mustafa abi.

dostum masaüstü pc veya laptop'un var ise mikrofonla direkt hoparlörden kayıt yaparsan ses ve ritim nete yakın çıkar. cep tel kayıtlarında mutlak bir uğultusu sesi oluyor

saygılar,

tsk ederim mustafa abi or700 v2 plus aldım bende o tel yaklaştırınca o sesi merak ettim bilgilenme amaclı sordum tv ye yaklasınca oluyor . tekrar tsk

orga bir zararı yok demi bu sesin bende çok oluyor bu durum.