Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
üstüne biraz verip pa 500 türkiye ile takas edermiydiniz bu orgu pa 500 tr'yi hiç bilmiyorum. usb'limi acaba. vede değermi?
üstüne biraz verip pa 500 türkiye ile takas edermiydiniz bu orgu pa 500 tr'yi hiç bilmiyorum. usb'limi acaba. vede değermi?
bendede pa 55 tr var,,bende pa500 tr arıyorum sana tavsiyem kimsenin lafına bakma,,pa 500 tr or700 den iyi,,pa500 trde süper bağlamalar sesler rtmler var,,tam türkiye aleti,,fabrikasyon türkiye aleti,,eğerki sen değişmezsen pa 500 tr ile o kullanan arkadaş kimse gelsin pa 55 tr ile takas yapalım üzerini anlaşırız,,kalitesizmiş falanmış filanmış bırakın arkadaşlar bu ayakaları,,insanları yanlış yönlendirmeyin,,kaç taneniz kullandı bu pa 500 tr yi,,belkide görmediniz bile cihazı konuşuyosunuz,,neyinden şikayetiniz var pa 500 trnin,,neyi eksik,eksik olanları yazarmısınız yazında görüm ne yok,,hadi yazın,,SENİN BEĞENDİĞİNİ BEN ,,BENİM BEĞENDİĞİMİ SEN BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİLSİN,,eğerki beğenmıyorsanız onu söyleyin,,or700 çokmu iyi,,or700 kullanların açtığı konular işte buyurun,,,1..sağ kolondan cızırtı geliyo,,2 sağ koln çalışmıyo,,3,,or 700 tuşeleri çok kötü,,4,,or700 tr de eletro bağlamalar çok kötü
benim düşüncem or 700tr güzel bi klavye,,ama sağsol ptchbenderli klavye tercihimdir,,bu kadar,,
yorum yaparken cihazları karalamayın,,parasına göre cihaz var,,çok kaliteli süper bişey istiyosan basacaksın parayı,,
saygılar
hiç tartışmaya gerek yok ikisi de birbirinden beterben gördüm ve kullandım pa500tr.ama hiç iç açıcı bi alet değil.batı ritimleri çok iyi ama türk ritimleri iyi değil.ve ayrıca sınırlı sayıda sample sesleri var.sample ses yüklenme şansı da yok.
uzun lafın kısası al birini vur ötekine![]()