Or 700 v2 yeni sesler sıcak sıcak

Cevap: Or 700 v2 yeni sesler sıcak sıcak

teşekkürler kardeş...

kardes bı daha yollarmısın bu payalasımdan aalamadım

abi sağol çok işime yaradı midi song yaparsan sevinirim ben daha küçüğüm o yüzden fazla kurcalamıyorum yanlız yavaş yavaş çok şey öğrencem

rica ederim kardeşim midi song ta yaparız hersey zamanla

bu arada Yeni paylasımlarımız da yakında gelecek inşallah

teşekkürler

üstad emeğine sağlık ama benim derdim biraz farklı , or700 sesleri yetersiz geliyo bana konu efektlendirme deil , bende bütün varyasyonları kullanıyorum ama yeterli deil . or700 e ait olmayan sesleri örn. tyros serisi sesleri kullanabilirmiyiz bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum saygılarımla...

üstad emeğine sağlık ama benim derdim biraz farklı , or700 sesleri yetersiz geliyo bana konu efektlendirme deil , bende bütün varyasyonları kullanıyorum ama yeterli deil . or700 e ait olmayan sesleri örn. tyros serisi sesleri kullanabilirmiyiz bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum saygılarımla...

yetyersiz sesler hangileri?

tyrosun hangi sesleri gerekli?

yetyersiz sesler hangileri?

tyrosun hangi sesleri gerekli?

salim hocam geçenlerde or 700 sesleri ile ilgili biraz da sitemkar bi yazı yazmıştım orda ayrıntılı şekilde yetersiz seslerin açıklamalarını yapmıştım ama birileri rahatsız oldu galiba hemen yayından kaldırdılar halbuki benim ordaki açıklamalarım gayet teknik açıklamalardı ve benim gibi yamaha sevdalısı arkadaşlar için yamahanın gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyodum, tartışma ortamı değil yetkililere bir mail di yazım. kaldırılmadan önce okuma şansınız olsaydı sizde bana hak verirdiniz muhakkak. neyse şimdi benim size danışmak istediğim konu aletin üzerindeki orjinal seslerin dışında başka modellere ait sesleri (tyros, motif serileri ) okuyormu onlardaki başarılı sesleri alıp kullanabilirmiyiz... saygılarımla
SEDAT EFE