- Enst.
- YAMAHA OR 700 V2 PLUS
Cevap: or 700 v2 plus yeni 7-8 krdnz ritimi indirin
Bence yaz sezonu oluşundan dolayı. Kimi iş peşinde koşturuyor, kimi tatil için biryerlere gidiyor.. Zaten sitede olan birkaç kişiyi görüyorum. Bunlarında bir kaçı Or700 kullanıcısı.. Birde teşekkür butonu alışkanlığımız pek yok, bu ayrı bir konu...Levent kardeş iyi işler çıkarıyor. Şu tyros projesinden sonra tekrar belkki yeni ritimleri bizimle paylaşır....
çok ilgimi çekti
sn:can başar,salim,batuhan,orhan,halit arkadaşlarımız yamaha için cok paylaşımlarda bulundu fakat senin paylaşımlarına hiçmi bakmadılar hiçmi ilgilerini çekmedi yahu kimdir bu samsonthe deyip hiçmi yorum yapılmaz hepsini bir kenara koyuyorum can bey bukadar duyarsız olup yorum yapmasını geçtim teşekkür neden etmez???
Bence yaz sezonu oluşundan dolayı. Kimi iş peşinde koşturuyor, kimi tatil için biryerlere gidiyor.. Zaten sitede olan birkaç kişiyi görüyorum. Bunlarında bir kaçı Or700 kullanıcısı.. Birde teşekkür butonu alışkanlığımız pek yok, bu ayrı bir konu...Levent kardeş iyi işler çıkarıyor. Şu tyros projesinden sonra tekrar belkki yeni ritimleri bizimle paylaşır....