or 700 v2 plus yeni 2-4 ritim buyrun

Cevap: or 700 v2 plus yeni 2-4 ritim buyrun

ellerine sağlık abi teşekkür ederim. bişey sorcam şimdi tyrostan mı yazıyon abi or700e yoksa. elinizde plus var ondan mı yazıyonuz.

tyrosa ramazanda başlıcam kardeş şuan v2 plus var hasan kardeşimin aleti üzerinde çalışıyorum

Güncellemeyi bekleyen PLUS çılar için güzel bir sürpriz oldu. Emeğiniz için teşekkürler....

teşekkür ederim sürekli yazılıcak ritim burda paylaşıcam arkadaşlar v2 plus için

üstad ellerine saglık şimdi dinledim çok çok güzel olmuş işallah devamıda gelir sana başarılar diliyorum paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim

üstad ellerine saglık şimdi dinledim çok çok güzel olmuş işallah devamıda gelir sana başarılar diliyorum paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim

kardeşim beğenmene sevindim şimdi vahde hazırlıyorum oldukça farklı bir ritim sizlerle paylaşacağım

birtane daha 2-4 ritim hazırlıyorum arkadaşlar yine or 700 v2 için kısa zamanda sizlerle paylaşıcam

sağol arkadaş

ellerine sağlık abi teşekkür ederim. bişey sorcam şimdi tyrostan mı yazıyon abi or700e yoksa. elinizde plus var ondan mı yazıyonuz.

plus var bir arkadaşın ondan yazıyorum ritimi tyrosun ritimini görmüyor bile or 700

teşekkürrlerrrr

ben teşekkür ederim