or 700 v2 plus fıyatı neden farklı

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 8K

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
izmirde bor muzikte or700 tr v2 plus 1550 euro yani 3450 tl istanbulda 1450 euro yani 3200 tl nasıl oluyor bu fiyatlar arada 250 tl oynuyor aceba bıze kazıkmı atılıyor izmirde tesekkur ederım ...

Cevap: or 700 v2 plus fıyatı neden farklı

V2plus fiyatları değişti mi ki?

biz hala 1250€'dan satıyoruz?

valla salım usta bor muzikte 1550 euro dore muzikte 1450 euro fiyatlar

dediğin yerlerden pek alış veriş yapmıyorum üstüne bayağı bi bindiriyolar klavyelerimi genelde master müzik ahmet abiden alıyorum garantili ikinci el tavsiye ederim...

Talep çok demekki

bende ahmet abıden alıyorum master muzik cankaya ulku işhanı demi hayır bu bor olsun diğer firmalar olsun neden boyle yapıyorlar afedersın bızı s...........lar bız salakmıytız parayı sokaktanmı topluyoz buyuk firmalar bunu yapan neden dıger fırmalada mesela master muzıkte neden uygun aynı mal aynı alet neden mıllete kazık atıyorlar onu anlamıs degılım

Bence gayet normal zorla satmıyoki araştırarak almak lazım talep arttıkça fiyatın artması normal aksi halde ürünün üzerine fiyat etiketi koyarlardı dimi.

Arkadaşlar bence büyük bayiler küçük bayileri kolluyorlar bu fiyat konusu farkı benimde dikkatimi çekti 1250£ dan tutda 1550£ kadar var kırsal kesimlerde küçük bayiler daha fazla satış yapsınlar diye onlara jest yapıyorlar bence, ayrıca küçük esnaf küçük kazançlarla mutlu olabiliyor ama büyükler demekki tatmin olmuyorlar :( üzücü bir durum ben derimki iyi bir fiyat araştırması yapın alacak olan arkadaşlara benim nacizane görüşüm ve fikrim bu.......