or 700 v1 yeni elektro bağlama

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K
Cevap: or 700 v1 yeni elektro bağlama

arkadaşlar burda bir iki ses daha var umarım beğenirsiniz emeğe saygı yorumlarınızı eksik etmeyin :D
zSHARE - do__an.rar

gülegüle kullanın böyle paylaşımları sizden de bekliyorum inş ..:)

Kardeşim sesi çok yüksek maazallah makineleri patlatır istersen biraz düşür. :)

tamam abi kısarım

Rapid' den verdiğin link hata veriyor. Z-share den indirdiğim sesleri dinledim. Özellikle zurna sesleri değişmiş. Bağlama sesini açamadım. Elektro kullanılabilecek bir ses ama volümü çok yüksek tutulmuş ve reverb fazla verilmiş. Yeniden ayarlarsan çok güzel olur. Emeklerin için teşekkürler. Kolay gelsin.

Harhalde Ruhi ustadim Nakee arkadasimiz V1 icin ayarladiysa bizim v2 de degisik bir ses ortaya cikiyor.

Harhalde Ruhi ustadim Nakee arkadasimiz V1 icin ayarladiysa bizim v2 de degisik bir ses ortaya cikiyor.

Evet çok haklısın. Ben V1 farkını gözönüne almadan düşünmüştüm.

Rapid' den verdiğin link hata veriyor. Z-share den indirdiğim sesleri dinledim. Özellikle zurna sesleri değişmiş. Bağlama sesini açamadım. Elektro kullanılabilecek bir ses ama volümü çok yüksek tutulmuş ve reverb fazla verilmiş. Yeniden ayarlarsan çok güzel olur. Emeklerin için teşekkürler. Kolay gelsin.

evet hocam sesler v1 için :) ritim yazmasını henüz öğrenmedim inş. kısa zamanda ritimler de yapıp paylaşırız