or 700 v1 yardım lütfen

yusuftuyluoglu

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro bağlama
ben daha bu işte yeniyim klavyemide 2.el aldım or 700 v1 ama üzerine çakılı bir sürüistemediğim ses ve ritim var bunların istediklerimden kurtulup yerine flash belleğe indirdiğim ritm ve sesleri yazabilirmiyim yada bu konuda ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ederim

Cevap: or 700 v1 yardım lütfen

frden slmlar isdemediklerini usb ye at oyerlere isdedigin ritim ve sesleri yukle hem onlar kaybolmaz hemde isdedgin rtm ses dosyani olusdurursun

frden slmlar isdemediklerini usb ye at oyerlere isdedigin ritim ve sesleri yukle hem onlar kaybolmaz hemde isdedgin rtm ses dosyani olusdurursun[/QUOTE
anlatmak istediğini anladım ama bunu klavyede hangi yolları takip ederek yapacağımı bilemiyorum biraz daha ayrıntılı anlatırsan çok memnun olurum şimdiden sagol

Sorununu net olarak anlatamamışsın ama anladığım kadarıyla söyleyeyim.
Birincisi orgun kendine ait orijinal ritm ve seslerinde değişiklik yapamazsın. Bahsettiğin 'USER' bölümü ise, orayı istediğin gibi temizleyip, kendi editlediğin ritmleri oraya kaydedebilirsin. Ama bununla uğraşmak yerine USB bellek kullan ve istemediğin kadar ritm, ses,pad ve Reg dosyası yükle ve oradan kullan. başka soruların olursa sor. Kolay gelsin.

Bir flash diske istediğimiz ritm ve sesleri atmak; kopyalayacağımız ses yada ritmi seçiyoruz "COPY" diyoruz ekranın sağında üstte TAB tuşları ile "USB" kısmına geliyoruz "PASTE" diyerek kopyalama işlemini bitiriyoruz..Bu işlemi yaparken yada yaptıktan sonra isteğe bağlı olarak ismini de değiştirebiliriz..

Sorununu net olarak anlatamamışsın ama anladığım kadarıyla söyleyeyim.
Birincisi orgun kendine ait orijinal ritm ve seslerinde değişiklik yapamazsın. Bahsettiğin 'USER' bölümü ise, orayı istediğin gibi temizleyip, kendi editlediğin ritmleri oraya kaydedebilirsin. Ama bununla uğraşmak yerine USB bellek kullan ve istemediğin kadar ritm, ses,pad ve Reg dosyası yükle ve oradan kullan. başka soruların olursa sor. Kolay gelsin.

şimdi iyi anladım çok teşekkür ederim başka sorunlarım olursa siz ustalara danışmak şereftir sagolun hepinize kolay gelsin

başka bir sorumda v1 ve v2 arasında hangi farkların olduğudur bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim

merhaba.. bana da yardımcı olursanız sevinirim.. registration banka ritm ve bu ritme atamak istediğim sesleri nasıl sırasıyla kaydedebilirim.? mesela istediğim ritmi seçtim, hızını ve padleri vb. ayarladım, isim vererek 1 nolu reg bankasına memory ve 1 tuşlarına basarak kaydettim.. şimdi 1 nolu tuş açıkken freeze tuşunu açarak etkin (yeşil) duruma getirdim.. gerisi nasıl olacak bir türlü çıkaramadım.. yardımcı olursanız memnun olurum...

merhaba.. bana da yardımcı olursanız sevinirim.. registration banka ritm ve bu ritme atamak istediğim sesleri nasıl sırasıyla kaydedebilirim.? mesela istediğim ritmi seçtim, hızını ve padleri vb. ayarladım, isim vererek 1 nolu reg bankasına memory ve 1 tuşlarına basarak kaydettim.. şimdi 1 nolu tuş açıkken freeze tuşunu açarak etkin (yeşil) duruma getirdim.. gerisi nasıl olacak bir türlü çıkaramadım.. yardımcı olursanız memnun olurum...

or 700 kullanım yaz sitede arkadaşlar çok güzel açıklamışlar ben kolayca anladım ve uyguladım