or 700 v1 kayıtları

• Konbuyu başlatan senlikci
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Cevap: or 700 v1 kayıtları

exb board desteği olmazsa 1x fıss.. şu anki plusun sample rom hafızası 1x den çok daha büyük..

32mb------128 mb..

lakin iyi işlenmiş bir exb board olunca alette haliyle iyi görünüyor..

lutfen v1 e laf yok şimdilik:=) can hocam ellerıne sağlık :D

korg kullanmadım ama. exp board ne oluyor abi merakımdan soruyorum.teşekkürler

güzel paylaşım sağol ellerine sağlık :)meyan sesini paylaşablirmisin? :) yada kendin kullandığın sesleri reg olaraka atablirsen çok iyi olur :)

teşekkürler

exb bord hem extra hafıza dır.. ama rom olarak çalışır kullanıcı buna mudahele edemez..
içindeki hafızada özel hazırlanmış sample ve pcm leri muhafaza eder. orga takıldıgında işletim sisstemiyle senkronize çalışır ve bu bord daki sample ler kullanılır ritimlerde seslerde..

bi nevi pa 80 flash kart gibi.. ama kullanıcı mudahalesei yok ve cok daha ozenli titiz hazırlanmışı.

çok teşekkür ederim abi. birşey daha sorcaktım. breath control or700 takılıyor mu ? ve mıdı solutıons adabtörü olması gerekiyor mu o olmadan olmuyor mu? merak amaçlı soruyorum sadece ? bilgi edinelim :D

or 700 e breath controller takmak için midi solutions a ihtiyaç var.

bildiğim kadarıyla breath in mucidi olan yamaha arranger klavyelere breath in koymuyor buna tyros da dahil. . sadece yamaha synth klavyelerinde ve korg. kurzweill in bi kaç synth modelinde var.

çok saol abi bilgilendirme için