or 700 moderatorlerine özellikle can beye

Cevap: or 700 moderatorlerine özellikle can beye

Acıkcası bende kısmetse pa 800'e dönmek isteyenlerden biriyim ancak benim derdim nevale sıkıntısı değil orgdan memnunum performansı olsun türk ritimleri olsun beni doyurmayan rumeli ritimleri yoksa kendimde birçok ritmi editleyip zevkini çıkartıyorum ama işte kulağım o dolgunlugu korgdaki dolgunluğu arıyor.

konu dönmüş dolanmış gelmiş yine korg yamaha kavgasına. arkadaşlar konu ne sizin bahsettiğiniz konu ne ben bir bağlantı kuramadaım. bırakalım artık çocukça kavgaları. herkesin standardı belli. kimin ne hoşuna gidiyorsa onu kullansın. bende mesela hem yamaha hemde korg var. ikisinden de yararlanıyorum.

GAVUR YAPAR BİZ TARTIŞIRIZ.....!

bence kendiniz effect ve EQ ayarı yaparak mükemmel sesler oluşturabilirsiniz.herkesin kulak süzgeci farklı çünkü.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Acıkcası bende kısmetse pa 800'e dönmek isteyenlerden biriyim ancak benim derdim nevale sıkıntısı değil orgdan memnunum performansı olsun türk ritimleri olsun beni doyurmayan rumeli ritimleri yoksa kendimde birçok ritmi editleyip zevkini çıkartıyorum ama işte kulağım o dolgunlugu korgdaki dolgunluğu arıyor.

Bende tam tersine o dolgunluğu Tyros2 de yani Yamaha da bulanlardanım.

bence or700v2 fiyatına göre güzel org yeterince nevaleside var
ben v1 i zevkle kullanmıştım kaldıki v2 daha güzel
hem ucuz hem iyi olması bu devirde zor
sound zayıf olduktan sonra istediğin kadar nevale güncelleme yap yine aynı

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar yamaha or 700 kullanıcısıyım edi zurna arıyorum acaba nereden bulabilirim_?_? yardımınız için teşekürler

Bu alana bir cevap yazın...