Öneri / Lütfen Değerlendiriniz

• Konbuyu başlatan VolkanB
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 3K
Cevap: Öneri / Lütfen Değerlendiriniz

en güzel org benim kullandığımdır çünkü benim olmayanın bana faydası yoktur

kiyaslama ve rekabet mutlaka olacaktir cunku daha cok basarili calismalar ve isler ortaya cikarir,fakat herkez kendi kafasina gore yazar cizerse sonu iyi olmayan yerlere gelecektir,yillardan beri saygi ve sevgi cercevesinde yuruyen sitenin yolundan cikmaya baslamasi demektir onun icin gereksiz bir konu olmus,bizler hemen hemen hangi aletin neler yapip yapmadigini biliyoruz zaten abartmaya gerek yok,her aletin demolari var, tarzlari var sesleri var,bakarsin dinlersin senin tarzina ve butcene uygun olani alirsin..........

aslında bu var zaten bu forumda.
ama yurdum insanın alışkanlıkları gereği her iş kavga eder gibi yapılıyor ve müdahale etmek zorunda kalıyoruz.
hatta yönetici olmama rağmen ben bile zamanında böyle bir yazı yazmıştım...
ama kimseyle kavga etmedim,didişmedim.kendimce gerekçelerimi yazdım...
işte bir örneği;

http://www.trakyamuzik.net/yamaha/1623-neden-yamaha.html

Ch.

Konu elbette gereksiz ama hangi topiğe baksak bir yerinden bu tartışmalar çıkıyor. Tartışmayla kalsa sıkıntı yok, tartışmayada ihtiyaç var ve forum kültüründe zaten bu var. Ama iş kişiselleşmeye ve çirkinleşmeye başlayınca tadı kaçıyor, o konuda amacından çıkıyor. Benim bu konuyu açmamdaki esas neden bir tepki vermekti. Yazdıklarımda bu yöndedir.

Zaten mevcut durumda herkes kafasına göre yazıp çiziyor. Biri "sen ev kullanıcısısın, anlamazsın" diyor, öteki "sen git düğünde çal" diyor vs..

Benimkisi beyhude bir çaba bunuda biliyorum..

bu toplumumuza empoze edilmiş saçma sapan bir huydur.

alana "hayırlı olsun" demek yerine önce "ne gereği vardı onu almanın" diyip adamın tüm hevesini kaçırdıktan sonra "idare et işte" gibisine bi sözle dahada batılır.

kabullenmeyiz veya kabullenmemiş gibi gözükürüz.. üstte olanları ulaşılmaz görüp oraya ulaştığımızda altta kalanların üzerine demir sürgüyü indiriririz hemen..

burda olayın özü müzikle içiçe olmuş insanlar olarak duygularımızı, tecrübelerimizi paylaşmaktır. kullandığımız cihazların veya enstrümanların benzerlerinden sadece somut farklılıları var. işte soyutta farklılık yaratmak değilmidir.?

korg yamaha ketron yada roland farketmez iş o cihazların tuşlarına basabilme yeteneğinde olmaktır. bence her marka kendi içerisinde şahanedir. bugün cihazlar sample diye adlandırılan uçuk bir sistemle çalışıyor.

her işten ekmek yenecek diye birşey yok. müzik ruha hitap eder. ev kullanıcısı yada piyasa çalgıcısı diye ayrımlar yapmak hiç hoş olmuyor.

malesef toplumumuzda ''herkesin doğrusu kendine doğru'' olduğu için, kimse bir başka yorumda ne anlatılmak istendiğini anlamaya çalışmayıp kendi doğrularını dikte etmeye çalışıyor. buda gereksiz, yersiz bir sürü laf kalabalığını forum sayfalarına dolduruyor... hal böyle iken biz buraya değil topik, sırf bu konu tartışılsın diye extra bir forum siteside kursak engeç bir hafta içinde ortalık savaş meydanına döner :) dostlarımız monitörden uçan tekme atmaya kalkarlar :) seviye kuralları gözetilirse, her konuya sadece o konuyla ilgili fikir beyan edilirse sorun kendiliğinden çözülmüş olur..