OmeXr BK5 Yeni Set Demolar (Misket)

torukmakto: ses çok basit sadece eq ve delay var başka herhangi bir katkım olmadı sese.

bu arada bu hesap eskiden bir abime aitti, ama ondan çok ben kendi işlerim için kullandığımdan dolayı bana devretti. bundan sonra bu hesaptan bana ulaşabilirsiniz..

Cevap: Re: OmeXr BK5 Yeni Set Demolar (Misket)

torukmakto: ses çok basit sadece eq ve delay var başka herhangi bir katkım olmadı sese.

bu arada bu hesap eskiden bir abime aitti, ama ondan çok ben kendi işlerim için kullandığımdan dolayı bana devretti. bundan sonra bu hesaptan bana ulaşabilirsiniz..

ömer sen bu ritmleri orgun kendi üzerindemi yoksa bilgisayar programındamı yapıyorsun...

Cevap: OmeXr BK5 Yeni Set Demolar (Misket)

birde bk-5 te dolgun kick istiyorsanız ama dikkat edin hoparlörleriniz yerinde çıkabilir... ritmi seçtiniz-make uptools a girin instrman enter, drump kit enter, altlarda drumps ensturman olacak ona girin ve ritimde kullanılan enstrmanlar gelecek ekrana sonra ritmde yazılı KİCK i bulun ve equlaizer edit kısmına girin orda 3 seçenek çıkacak karşınıza 1-high frekans high seviye 2- mid frekans mid level 3- low frekans low level high frekansı 1500hz yapın level -3... mid frekansı 400hz yapın level +2... low frekansı 90 hz yapın level +6 ya da +8 alın size tabanca gibi kick ha bunu tr drumpkit 35 ve 36 numaradaki kickler için deneyin

input quantize yi nasıl ayarlamış ben denedim vuruşlar oturmuyor o yüzden mereak ettim güncellemede bu aksaklık halledilecektir umarım

yorumlar ve destek için teşekkürler..

Konu herkesin görmesi için günceldir..

input quantize yi nasıl ayarlamış ben denedim vuruşlar oturmuyor o yüzden mereak ettim güncellemede bu aksaklık halledilecektir umarım

ha işte şimdi marifet ellerle hallediliyor quatz sorununu çözene kadar eller çok hızlı olmalı:)