Okursaniz sevinirim.....

Cevap: Okursaniz sevinirim.....

suan a2000 lerin ikinci elleri dusmedi ama yeni fiyati 1700 euro tyroslar dustu 1000 ile 1500euro arasi tyros 3x bulabiliyosun ki bu aletler trdeki gibi muzisyenlerin degil tamamen hobi icin alan insanlar,cogunun kutu ile faturasi yaninda oluyor

pekı bu cıhazların menusu turkcemı yabancı mı turk rıtımlerı varmı turkıyede ne gıbı ıslemler yapmamız gerekır

burda turk ritimleri yoktur,yazan arkadaslarda sizlerden alip yazip caliyorlar,menu ayni uzerinde kactane dil varsa onlARi kullanabilirsiniz,siz nasil gidip yenisini aldiginizda ritimleri ve sesleri yukluyorsaniz bunada aynisini yaparsiniz,turkiydeki fiyatlar cok pahali onun icin ciddi bir sekilde bunun ustune desecegim

francesko arkadasim ben pazarci degilim,yazimin basini okursan sizler icin uzuldum dedim ucuk fiyatlardan dolayi,dalga gecmene gerek yok ozaman bende sana diyeyim ben keriz degilim pa80 2000-2500lira vercek kadar

Arkadaşım hangi dilden konuşuyorsun sen?Dalga geçen mi var?Türkiye ile çalışırım diyorsun.Ben dışarıdan cihaz getirirsen alırız diyoruz.Bu işi yapmıyorsan olabilirsin.Ona göre anlat o zaman.

arkadaşım bana çok temiz bi gem wk8 getirebilirsen alırım.Eğer niyetin varsa özelden msj at telefonda görüşelim..

wk 8 ler benimde favori aletlerimden biridir,gem wk 8 le var,o size yaramaz yani bati versiyonudur onlar cok ucuzdur 200 ile 250 euro arasidir(550tl gibi)istedigin kiti yuklesen bile se gibi hicbir zaman olmuyor,turkiye fiyatlarinida bilmiyorum ama ben genelde 100 ile 150 euro arasi karla satiyorum ki turkiyeyle fiyat farkini siz hesab edin..ama yazdigim gibi ciddi bir calisma icindeyim,gelismeleride mutlaka muzisyen arkadaslara bildirecegim

Moderator arkadasım bu mesajı sılebılırmısınız,tesekkurler,basarılar