Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Cevap: Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

korg micro arranger kullanan abilerim kardeşlerim klavye hakkında birkaç demo paylaşırsanız bilgi sahibi olacağımız yönünde kanaatim var.birde tuşeleri hakkında yorum yaparsanız sevinirim.pa50,55,60,80 ritimlerini ve setlerini okuması çok avantajlı.alet bağlamacılar için tam bir ritim aleti olarak gözüküyor...

Micro alan arkadaşların dikkatine ,

Lütfen Micro ile ilgili demo veya videolarınızı paylaşmayınız..Sonra istifade ederiz falan,neme lazım..

Yahu dünya kadar insan merak ediyor,şurda hepimiz bu işle uğraşıyoruz,bize bizden başka destek verecek adammı var şu alemde..? Ne olurdu bir 10 dk ayırıp bizide sevindirseniz ya?

videolarını ızledıgımde hayrete dusuren bır sound performansı var cihazın
uzaktan bıle gormedıgım fakat vıdeosunu ızledıgımde hayretlere dusuren bı cıhaz
mıkro tuslu olupta o sounda sahıp olmasından dolayı galıba baya bı etkıledı
bence fıatının makul olmasınınyanında tusesıne alısmanın verdıgı bır rısk var dıye dusunuyorum
ben cıhazı cok begenmeme ragmen sırf tusesı yuzunden kullanmaya cesaret edemezdım
ama soundları gayet guzel ve canlı
internette bırkac vıdeosunu gordum
Korg Micro Arranger Servo Elektronik Eskişehir | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
ıyı çalışmalar dilerim

Konu mart 2012de açılmış lost yanı gökhan 10 tane org aldı sattı hala neyi tartışıyoruz konu tarıhlerıne dıkkat edelı, mıkro aranje vardı yenı sattım 1000tl ye korg pa80 le herşeyı aynı saunders 1e 1 aynı sadece kart yok

Valla bende 2 . alet olarak dusunmeye başladim,

Alet bende var gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim ama düzgün bir zurna yok mizmar dan elde edilme bir zurna kullanıyorum idare ediyor...