Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

Cevap: Niyeti bozdum Korg Micro Arranger almayı düşünüyorum

gökhan kardeşim alıcak mısın microyu ?

ben ritim yetmezliği yüzünden elimdekini satıp pa 55 falan düşünüyordum ama bunu elimde tutup bu küçük canavarı götürecem düğüne yani zaten küçük çif alet bence daha iyi our...

nerden temin edebilirim arkadaşlar bilen varmı...?

kardeşim,bencede bu fikrini tekrardan gözden geçir. bencede iş yapmaz gibi görünüyor,tuş takımıda hemen dökülür gibime geliyor....ama yinede sen bilirsin,

Korg Micro Arrenger'ın ses ve ritimleri oldukça dolgun. Tuşların ufak olması çalarken zorluk çıkarabilir. Bu durum da Midi bağlantılı herhangi bir org ile aşılabilir. Fiyatına göre oldukça iyi cihaz. Ben de almayı düşünüyorum. Canlı olarak deneme fırsatım oldu. Hoşuma gitti açıkçası.

mantıklı bi iş değildi .) denemediğim klavye kalmadı bilen bilir.. 3x ten tut pa800 e, tyros 4 üne kadar hepsini çaldım, a2000 v2 plus aldım sonunda :)

ben sipariş ettim bu gün yada yarın elimde olur arkadaşlar bi bakalım ... 1200 tl ye hiç bişey değil ....

yani ben esasen düğünlerde em 55 or kullandım yani yaklaşık 4 yıldır distek yedirdim orga hele benim gibi birine fazla fazla yeter bence bu alet devirdi piyasayı... saatler sonra elimde hele bi gelsin bakalım sabırsızlıkla bekliyorumm...

Hayırlısı olsun. İzlenimlerini ve demolarını bizlerle paylaşırsan seviniriz. Aleti merak eden ve almak isteyenler için iyi olur.

abiler harbiden güzel cihaz iki düğün yaptım pa80 ritimini okuyo ritim için süperrr bir org