Neden Sürekli Set İsteyip Dururuz

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görünümler : 1K

omunal

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Sebebi çok basit çünkü klavye hergün elimizin altında ve sıkılırızda ondan.Sizler sahne aldığınızda acaba kaç kişi bu insan bu çiftetelliyi hangi ritimle çalıyor diyemi bakıyor yoksa çıkıp eğlencesinemi bakıyor. Yoksa parçayı edi zurna ile mi çaldı diye sorguluyor hayır tabiki istetsen sen sax sesi ile çal eğlenceye gelen çıkıp yine eğlenir. Bu klavye ve set çılgınlığı sadece ve sadece biz çalanlara mahsus bir olay.Koskoca Ümit Besen üstad saatlerce yaptığı programda insanları eğlendirir iken kaç ritim kaç ses değiştiriyor acaba? farklı programlara çıkıp aynı ses ve ritimlerle programını yapıyor.Şunu bilirimki öncelikle çalan üstad olacak gerisi teferruattır.Bizler sürekli yeni yeni ritimler istiyoruz arıyoruz sanki yeni yepyeni eserlere imza atacak gibi oysaki yaptığımız şey sadece aynı parçaları farklı ritimlerle çalmaktan başka bir şey değil.Umarım bu klavye ve set çılgınlığı bir gün bu ülkede son bulur .Saygılarımla

Cevap: Neden Sürekli Set İsteyip Dururuz

her insanın zevk ve renk kriterleri farklı farklı öncelikle klavyedeki ritimler ve sesler kullanıcıyı mutlu edecekki o psikolojiyle daha güzel şeyler ortaya çıksın ben kendimden örnek vereyim pa3x e 1 haftada 20 tane set denedim çok çok seçiciyim ince elerim sık dokurum onlarca 2/4,halay,çiftetelli,misket,slow,wahde vs içerisinden benim işime yarayan çoğu sette çıkmadı en iyisi sevilen ritimleri bir sette toplamak yoksa hergün set yükle sil yapmaktan müziği unutacak millet :)