Neden Set Paylaşımları "RAR" lı Yapılmıyor

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 718

omunal

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Arkadaşlar niyetim konu açmak için ya da konu açmış olmak için bir niyet değil.İnanın merakımdan soruyorum .Mesela bulunduğum kurumda bazı sitelere erişim kısıtlanmakta engellenmekte.Bu nedenle özellikle paylaşımın yapıldığı sitelere erişmek imkansız oluyor.Ben yaptığım paylaşımlarda hep "RAR" dosyası kullandım bir zorluğu da yok.Ama set paylaşımlarının çoğu başka sitelere yönlendirilme ile olmakta.İnancınız olsun ki bilmediğim için soruyorum acaba bu şekilde niçin yapılıyor? Amacım kimseyi yargılamak falan değil tekrar belirteyim ki bunun bir avantajı falan var mı? Bu tarz erişimlerin engellenmesi düşünülerek "RAR" lı dosya şeklinde paylaşım yapmak daha uygun olmaz mı? Saygılarımla

7z varken, 1 gb ı 100 mb a düşürebilmek varken kim rar kullanır? 7z rar dosyalarını da okuyup düzenleyebiliyor, rar ın çok fazla ömrü yok artık..

Cevap: Neden Set Paylaşımları "RAR" lı Yapılmıyor

Cevabınız için teşekkür ederim.

Cevap: Neden Set Paylaşımları "RAR" lı Yapılmıyor

Lakin yukarıda belirttiğim sorunla karşılaşılacağı gibi durumlar yada paylaşımın yapıldığı sitelerin bazılarının üyelik istemeleride bence göz ardı edilmemeli bu da benim fikrim..En azından "RAR" da direk indirme imkanıda mevcut.