müzik aşkı :)

• Konbuyu başlatan volki
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 5K
Cevap: müzik aşkı :)

yaw vallahi benimde böyle bi sorunum var,ben org çalmaya başlayınca bütün kapıları kapatıyo,
banada diyoki senin yüzünden artık düğünlere gidipte org sesi duymak istemiyorum nefret ettim orgun sesinden diyo :D :D :D :D

en çok sevdiği ses ney sesi idi ,ilk zamanlar ney sesiyle çalarmısın derdi şimdi benim yüzümden ondanda nefret etti :D :D :D

müzikten soğudu benim yüzümden, :D :D

demekki erkekler kısa süreliğinede olsa aşklarını müzikten üstün tutuyorlar.sen müzik severmisin,bıkmadan beni dinlermisin diye sormuyorlar.aşk alışkanlığa dönünce müziğe ağırlık veriyorlar ama geç kalmış oluyorlar.onun için bence evlenirken bu konuyuda göz ardı etmemek lazım.:D:D

evlenmeden önce eveleneceğin kıza sorucaksın müziği seviyormusun,org sesini seviyormusun diye,,yok derse hemen bırakacaksın :D :D :D

Bayanlar daima ilginin üzerlerinde olmasını ister,hatta işi bir süre sonra orgu sizden kıskanmaya kadar getirirler çözüm ; Müzisyen bir eş almak :) ..Örnek : Arkadaşımın eşi keman çalıyor profesyonel olarak..Aynı modda olunca sorun çıkmıyor..Diyeceksiniz her müzisyen,müzisyen bir eş bulabilir mi..Oda size kalmış :D

evlenmeden önce eveleneceğin kıza sorucaksın müziği seviyormusun,org sesini seviyormusun diye,,yok derse hemen bırakacaksın :D :D :D

Ama şimdi orgada sormak lazım dimi belkı org da kızı sevmicek :p :) :) :)
İlk buluşmaya götüreceksin orgunuda tanıştırcaksın :)Cemile bu pa 800,Pa 800 bu cemile.. :) :)

sonra hanım seni aletlerle camdan aşağı atar...:)
bu muhabbet böylece sürer gider...:)

Benim orgumu camdan aşağı atacak kadın sanırım doğmadı, paris hilton bile olsa farketmez. Önce parasını verir, ondan sonra kızarsa atar yenisini alır.
Bilgisayar alırız kuma olur, org alırız 2.kuma olr, yahu dünya bunların ekseninde dönmüyor ya.

Biraz Kadınla müzik arasındaki dengeyi kurmak ve kadınların, aslında, çok basit olupta karmaşıklaştırdığı şeyleri iyi anlamak lazım. Çünkü bu onların yapısında var. Bunu evli birisi olarak söylemiyorum. Evlenip aynısından bi kopya daha çıkartmış (kızım) ve 2,5 yıldır onun kaprisleri ve akıl oyunları ile mücadele eden biri olarak söylüyorum. Eşim bir gün bana ya müzik ya da ben diye bir soru sorsa, ona; 'cevabını bildiğin soruları sorma derim'...Ama kızımın bu soruyu bir gün bana sormaması için her türlü şaklabanlığı yapıyorum :)

Kesinlikle müziğe aşık bir bayan olmalı bence de. Müzikten zevk almalı. Kaldı ki müziksiz bir hayat hatadır der Nietzsche... Ama müziği seven ve müzisyen olan bir erkek de kadının ruhuna nasıl hitap edeceğini çok iyi bilir eminim. Bu şekilde çok iyi bir denge kurulabilir bence. Bu arada evde bangır bangır çalmaktansa kendi kendinize yapacağınız provalarda kulaklık kullanmanızı öneririm. Kaliteli bir kulaklıkla alacağınız prova sizi eminim çok tatmin edecektir. Böylece eşinizi ve çevrenizi de pek rahatsız etmemiş olursunuz. Benim nacizane fikirlerim bunlar....

Herkese Bol müzikli günler. Saygılar.

Kesinlikle müziğe aşık bir bayan olmalı bence de. Müzikten zevk almalı. Kaldı ki müziksiz bir hayat hatadır der Nietzsche... Ama müziği seven ve müzisyen olan bir erkek de kadının ruhuna nasıl hitap edeceğini çok iyi bilir eminim. Bu şekilde çok iyi bir denge kurulabilir bence. Bu arada evde bangır bangır çalmaktansa kendi kendinize yapacağınız provalarda kulaklık kullanmanızı öneririm. Kaliteli bir kulaklıkla alacağınız prova sizi eminim çok tatmin edecektir. Böylece eşinizi ve çevrenizi de pek rahatsız etmemiş olursunuz. Benim nacizane fikirlerim bunlar....

Herkese Bol müzikli günler. Saygılar.

Dostum kulaklık bazen acaip sorunlara neden olabiliyor. Bazen sahip gel diye sesleniyor ama duymuyorsun ve üçüncü seslenişten sonra fiziksel taciz başlıyor :)