Mutlaka Okuyun

• Konbuyu başlatan zabon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 6K

zabon

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaşlar yamaha Or700 v2 pls için 2 yeni ritim yazdım.Edit falan değildir.Yeni yazdım.Yamahaya ilk ritim yazışım zorlandım ama öğrendim.Cubase den yazdım.Deneme amaçlı yazdım.Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz tarafları varsa yazınız.
link:

Son düzenleme:
Cevap: Mutlaka Okuyun

yerinde ve her zaman savunduğum bir fikir.inşallah bu sese kulak veren olur.50tane birbirinden çok az değişik kitler olacağına 3-4tane sağlam ve güzel kit olsun yeter

Öneriniz dikkat çekici umarım ses getirir.

Diğer bölümlere dikkat çeksin diye aynı konuyu açmışsınız ama bir konu yeterli merak etmeyin gerekli ilgiyi öylede görür.Diğer mesajları (Korg ve Ketron bölümlerindeki) sildim.Mevcut bu konunuzu istediğiniz zaman kendiniz güncelleyebilirsiniz.

Çok uzun bir yazı yazdım ama serverde sorun olduğundan iletemedim. Sizinle aynı görüşteyim ve gerekli donanım ve teknik bilgiye de sahibim. Standart olmamasının temel nedeni bu işten çok kişinin geçinmesi. Amatörce heyecan olsun diye işbirliğine hazırım. Bu konuda albayrak seti hazırlayan arkadaşın mevcut ritimleri revizyon ve iyileştirme hususunda bayağı mesafe katettiğini sanıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok uzun bir yazı yazdım ama serverde sorun olduğundan iletemedim. Sizinle aynı görüşteyim ve gerekli donanım ve teknik bilgiye de sahibim. Standart olmamasının temel nedeni bu işten çok kişinin geçinmesi. Amatörce heyecan olsun diye işbirliğine hazırım. Bu konuda albayrak seti hazırlayan arkadaşın mevcut ritimleri revizyon ve iyileştirme hususunda bayağı mesafe katettiğini sanıyorum.

hocam siz varsanız bende varım. bu konuda bende sizden öğrendiğim ve kendi tecrübe ettğim her şeyle fl studio ile yardımcı olmaya çalışırım.

Cevap: Mutlaka Okuyun.

sevgili zabon konuyu çok iyi analiz etmişsin. bence türk drumkit ve ses standartını türkiyede cihaz satan korg, yamaha, roland gibi firmaların birleşip oluşturmaları lazım. o zaman ritimler ve ots'ler ortak kullanılabilecek, sıkıntı olmaktan çıkacak ve pazarın önü açılacaktır. bu konuda firmaları sıkıştırmak lazım.

kesinlikle bende varım

Korg bölümünde aynı konuda olan mesajları buraya taşıdım arkadaşlar tek başlık altında takibi daha kolay olur.Dün internette bir sıkıntı vardı Korg bölümündekini taşıyamamıştım deyip konuyu da güncellemiş olalım :)

her turlu destege varım

pcde ritim yazmayı çok denedim fl studioda yapmıştım az çok bilgim var ama bir görsel egitim imkanı yoksa şimdilik yazılı egitimde olur ve gerekli programlar verildiginde ve sorular ve cevaplariçin ayrı bir konu açıldıgında iş tamamdır . elimden geleni yapmaya çalısırım.