Mustafa Ceceli - Eksik MD Altyapı DM

Cevap: Mustafa Ceceli - Eksik MD Altyapı DM

bende bu guzel paylasimin icin tesekkur ederim. evde bol bol soylerim bu parcayi :)

ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. Güncel....

ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. Güncel....

hocam paylaşmak güzeldir,teşekkürler paylaşıma bu arada size dengesiz cevap veren arkadaşın cevabını sildim,sitede bu tür açıklamalara yer yok,emeğe saygısızlık edenin sonu bellidir,emeğe saygı diyerek yola çıkılması gerekirken böyle cevaplara gerek yok,bu tür insanlar yüzünden artık maalesef paylaşım bitti denecek dereceye düştü,böyle insanlara fırsat vermemek gerekir,emeğinize sağlık

hocam paylaşmak güzeldir,teşekkürler paylaşıma bu arada size dengesiz cevap veren arkadaşın cevabını sildim,sitede bu tür açıklamalara yer yok,emeğe saygısızlık edenin sonu bellidir,emeğe saygı diyerek yola çıkılması gerekirken böyle cevaplara gerek yok,bu tür insanlar yüzünden artık maalesef paylaşım bitti denecek dereceye düştü,böyle insanlara fırsat vermemek gerekir,emeğinize sağlık

Sizin gibi işini bilen , emeğin değerini anlayan ve ne şanslıyız ki MODERATÖR konumunda olan size sonsuz teşekkürlerim az kalıcaktır. Bizlerin amacı sanırım bu tip kişilere yaptığımız açıklamalarımızdan ve sizlerin tutumundan belldir. Bir kez daha teşekkürler efendim.

Sonsuz Saygılarımla.

eyvallah tesekkurler

Çok teşekkür ederiz güzel çalışma...

sağol arkadaşım emeğine sağlık

elinize sağlık

sağolun elinize sağlık