Mustafa Ceceli - Eksik MD Altyapı DM

FLYALONE

**VİP**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND GW - 8
Tarafımdan silinmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Mustafa Ceceli - Eksik MD Altyapı DM

link çıkmıyor.bir hata var herhalde flyalone..

Sorun göremedim ama resmin içindeki linki silip normal link verdim. Sorun çıkmayacağını düşünüyorum şuanda.

Saygılar.

evet sorun kalmamış.ellerine sağlık flyalone.teşekkürler.

Güle güle kullanın . saygılarımla.

senin besten değilki hangi hırsızlıktan bahsediyorsun.sen hazırladıysan hiç bir yerde paylaşma o zaman.böyle çocukça davranışlardan vaz geçin.kırıcı konuşmalarda yapmayın.site huzurunu bozmayın.

Neden ben bir paylaşım yaptığında hep birileri bahane buluyor anlamıyorum ... İnsanlar burada 10 binlerce midi MD altyapı paylaşıyor. Bu şeşkilde binlerce altyapı ya da midi yi veren herkes kendisi mi yazıyor tek tek. Arşivini paylaşıyor. FORUM un amacı paylaşım yapmaktır. Ben sadece bir tane altyapı verdim zor bulunan söylenen söze bakar mısınız ? Çok kırılıyorum gerçekten ! :(

benim paylaşımımı aynı link ile yani benim linkimle burnumun dibine koyuyorlar.böyle bir sürü var sitede.ama hiç ses çıkarmıyorum.bazı insanlar malesefki böyle.kıskanç ve geçimsiz.bu arkadaş her yerde yazıyor bu tarzda.önemli değil flyalone.onlarda buradan alıp başka yerlerde paylaşıyorlar.alıntı yazıp tüm paylaşımlara devam.bir kişi yüzünden kırılmana gerek yok.

Desteğiniz için çok teşekkür Ederim Sayın Ferdesu Hnm. Çok anlayışlısınız...

Saygılar.