Motif ve Tyros4 Düğün Video

Cevap: Motif ve Tyros4 Düğün Video

Süpppperrrr olmuş ellerinize sağlık, bayıldım ben uyum çok güzel ve gördüğüm kadarıyla herkezi oynatmışşınız barın arkasında bile oynayanlar var:)

cok eylencelı ve coskulu olmus dugun bellı ama bunlar yetmez devamını bekleriz

saygılar.

ya ustadım bu rıtımlerden bız or700v2 plus orgumuzada yokmu o şıkır şıkır 2/4 rica etsek bizlerede
şimdiden tesekkurler.

salimin ciddi duruşu bence ortamda bayanların fazla olmasından :)

ya ustadım bu rıtımlerden bız or700v2 plus orgumuzada yokmu o şıkır şıkır 2/4 rica etsek bizlerede
şimdiden tesekkurler.

başkent2/4 hocam bu kullandığım ritim.... Ama nedense hep bizde geliyo bu şıkır şıkır ritimler :D Bu ritim v2 plus çıktı çıkalı var...

Salim bende müşteri olayım sana :) Benim oğlanın sünnetinde topla ekibi geeellll :)

başkent2/4 hocam bu kullandığım ritim.... Ama nedense hep bizde geliyo bu şıkır şıkır ritimler :D Bu ritim v2 plus çıktı çıkalı var...

Hahahaha,,,vallahi kardeş tiyatro gibi adamsın,,''nedense hep bizde geliyor''hahaha,,patladım yawww.....:):D:)

ya bızde mi bi sorun var hocam yaa yoksa tyros4 farkı mı desem bambaşka geldi cok guzel bir dugun olmus helal sanaa

ya bızde mi bi sorun var hocam yaa yoksa tyros4 farkı mı desem bambaşka geldi cok guzel bir dugun olmus helal sanaa

tyrosla fark sadece kullanılan sesler... yoksa tyrosta hala v2plus ve v2 ritimleri kullanıyorum. Ritimlerin farklı gelmesi imkansız, çünkü herşey aynı...

Bu arada dikkat ederseniz kullanılan cihaz servo force :D Artık geri kalan hesabı siz yapın.

O or700 ün beğenilmeyen ritimlerini ben beğeniyorum ve kulanıyorum. Videoda da görüldüğü gibi hiç kimse de yadırgamıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi: