montarbo mixer

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
arkadaşlar montarbo mixer aldım fakat ismi duyulmamış 350 + 350 watt ben bunu dinlemiştim çok kaliteli soundları var ketron u taktıgımız zaman sesler çok net geliyor internette araştırdım fiyatları 6700tl yani dynacord dan daha kalite diye düşünüyorum montarbo kullanan arkadaşlar neden bu cihaz bu kadar pahalı? açık alanı ve kapalı alanı titreten bi cihaz neden piyasası yok? acaba pahalı oldugu içinmi?

Cevap: montarbo mixer

montarbo 40 yıl önce orkestrada çalışırken vardı. Dynacord gibi eski markadır.

Çok kalitedir iyi yapmışsın çok yumuşak tonları vardır.

deneme yaptım sahnede gerçi ayarlarını yapmasamda çok memnunum yani gerçekten almakla iyi yapmışım montarbo mixer için en uyumlu hoparlörler sizce hangisidir 99 efect i var pek cihaz ayarlamaktan anlamam ayarlamayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi efeklerden 47 yi seçtim ve ekolayzırı v şekline getirdim daha iyisi olabilirmi?

Ayar bulunduğun yere mekana göre değişir malum çok ince iştir soundu yakalamak ama effekt te genelde bizlerin kullandıkları halll ve eco çeşitleridir tabi ki canlı müzik için kabinlere gelince orjinal montarbo ve elindeki powered mixere uyumlu hoparlör üretilmiştir ama sen bulup sahip olabilir misin sıkıntı burada ... orjinal kabin al sakın çakma yapma işlerine girme mümkün değil netice alamazsın burada marka model zikretmemiz doğru değil bence ses işi yapan arkadaşlarla görüş ama samimi ve mantıklı dürüst birini bul problemin kalmaz selamlar...

vega hayırlı olsun .. şu equalizer i ezbere ''V'' yapmaktan vazgeçin bazende ''W' olabilir .equalizer ton kontrolu değildir..

aldığın mikserle başka marka kabinden netice alamasın onun orjinal hoparlorleri 30 cm ama tabanca gibi ..sendeki mixser antakyada murşit de var görebilirsin. vize sorunu yok komşudan bir günde gidip alıp gelirsin ..:)

merhaba cazcı orjinal hoparlörlerin montarbo oldugunu biliyorum ama hemen değil yavaş yavaş basamak basamak almak istiyorum sonuçta pahalı ve murşit abimiz emekli oldu diye biliyorum artık müzik işi ile ilgilenmiyor diye duyum aldım yerini oğlu vahit almış antakyanın en iyilerinden dir.
ben montarboyu kapalı alanlar ve açık alanlar için aldım kaç adet kullanmam gerek sanırım orjinalleri 100 watt çift çekirdekli