Mirror-DreamSongs

Cevap: Mirror-DreamSongs

Merhaba...

Sağol Murat...

Dün harici ses kartlarıyla ilgili bir araştırma yaptım ; fiyatları abartılı değil ; düşünülebilir.Neden bundan bahsettim: bu sistemi beslemek lâzım.Çünkü tahmin ettiğimden iyi bir sistem.Dünden beri mp3 dinlerken "foobar2000" kullanıyorum."Foobar2000"den sonra "Winamp" çok boş bir ses veriyormuş , onu gördüm.Eğer kullanmıyor isen mutlaka bir dene ; ŞAHANE bir yazılım.İki gündür milletin anasını ağlatıyorum apartmanda.Şunu demek istiyorum , sadece bir yazılımla bile bu kadar fark olabiliyorsa bir ses kartı ile mutlaka performans artışı olur diye düşünüyorum.Dün şunu buldum:

Link: VATAN COMPUTER - CREATIVE - X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI - OEM Muhtelif Kart

Önerebileceğin bir kart varsa ona da bakmak isterim...

Selâmlar , hoşçakal şimdilik... :D

Merhaba Bahri ben aslında Winamp kullanmıyorum..Ama dediğin programı muhakkak deneyeceğim..Ses kartı konusu, Creative onboard ses kartının bir gömlek üstü..Ben aslında Creative hiç tavsiye etmem.Onun yerine harici ses kartı alabilsen ses dinleme keyfin tahmin edemeyeceğin kadar yükselir.Hatta Hi-Fi seviyesine ulaşırsın..Harici ses kartlarının ikinci el piyasası oldukça uygun M-Audio FastTrack veya Audiophile USB önerebilirim..Tabiki bütçeyi artırabilirsen çok daha iyi ses kartları var...

Merhaba Bahri ben aslında Winamp kullanmıyorum..Ama dediğin programı muhakkak deneyeceğim..Ses kartı konusu, Creative onboard ses kartının bir gömlek üstü..Ben aslında Creative hiç tavsiye etmem.Onun yerine harici ses kartı alabilsen ses dinleme keyfin tahmin edemeyeceğin kadar yükselir.Hatta Hi-Fi seviyesine ulaşırsın..Harici ses kartlarının ikinci el piyasası oldukça uygun M-Audio FastTrack veya Audiophile USB önerebilirim..Tabiki bütçeyi artırabilirsen çok daha iyi ses kartları var...

Anladım dostum ; bir araştırayım.Mesajını okuduktan sonra "sahibinden"de baktım ; dediğin gibi fiyatları uygun...

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için...

Selâmlar...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri