Mirror-DreamSongs

DreamSongs

**Müzik**
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha,Roland,Epiphone Gitar

Şu sıralar radyoda sıkça dinliyorum melodisi devamlı dilimde neden bu parçayı yapmıyorum dedim ve çalmaya çalıştım..

Parça Lil Wayne ft. Bruno Mars ortak parçası olan Mirror olarak geçmekte..

Bass:Trilogy

Drums: Halion One kitlerinden oluşturuldu

Yaylılar :Sample Tank,HalionOne

Koro sesleri : Sample Tank ve Hypersonics2

Elektro gitarlar : Canlı..

http://www.4shared.com/audio/1XvufHJ...reamSongs.html

Alternatif: Mirror-DreamSongs by DreamSongs on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Cevap: Mirror-DreamSongs

waaaww.gene harikalar yaratmışsın DreamSongs.gecenin bir saatinde bizi mest etmeyi başardın.harika bir çalışma.emeklerine sağlık.

Teşekkür ederim Ferdesu sizler böyle yorumlar yaptıkça motive olma durumu had safhada oluyor :)

Yeni bilgisayarımda dinledim. Sanki ses ve tonlar daha. Çalışınız zaten çok iyi....Birde yamaha HS50 alırsak daha iyi yorum yapabileceğiz....

çok iii valla...bravo kardeşim...gecenin bu saatinde.....çok iyisin ..çalışmalarında başarılar dilerim.

çok güzel çalışmalarınızın hepsi hocam ayrıca bu çalışmada davullar ayrı bir güzellikte ton çok iyi..

Elektro gitar ve bass lar mest etti beni abi. Çalışman kusursuz ve herşeyiyle on numara geliyor kulağa. Alkışlıyorum değerli abimi. Emeklerine sağlık.

Merhaba...

Her çalışmanı merakla bekler oldum dostum.Giderek de kalite artıyor Murat ; çok çok güzel olmuş...

Emeğine , ellerine sağlık ; harika olmuş :D

(Bu arada , bu çalışmanı , yeni kolonlarım "Microlab Solo 7C" ile dinledim.
Seni özetle bilgilendireyim:Baslar iyi - beş üzerinden dört veriyorum ; mid sesler orta düzeyde - ses berraklığı için ekolayzır ayarı yapmak gerekiyor - beş üzerinden üç puan veriyorum ; tizler ise sistemin en zayıf yönü-yetersiz geldi bana ; bu sebeple tizlere beş üzerinden iki veriyorum.Üç unsuru da beraber düşünürsek ortaya iyi bir ses çıkıyor ; benim için yeterli.Dörtyüz TL ye ancak bu kadar :) Sistemin uzaktan kumandası var.Kumanda üzerinden treble ve bass ayarı yapılabiliyor.)

Benden şimdilik bu kadar...

Selâmlar...

Ekli dosyalar

• solo11.jpg
    solo11.jpg
    161.8 KB · Görünümler: 159
  • solo2 (1024 x 768).jpg
    solo2 (1024 x 768).jpg
    120.1 KB · Görünümler: 143
  • solo3 (1024 x 768).jpg
    solo3 (1024 x 768).jpg
    180.4 KB · Görünümler: 140
  • solo c (1024 x 768).jpg
    solo c (1024 x 768).jpg
    131.7 KB · Görünümler: 149
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bahri böyle bir kritik yazman çok iyi oldu.Sağolasın..Böyle bilgileri paylaşmak lazım herkesin ses sistemi farklı doğru yolu bulmak adına...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri