Minik DEV KORG MİCRO ARRANGER

Cevap: Minik DEV KORG MİCRO ARRANGER

ben konu kirliliği olmasın diye düşündüm, ama dediğin de mantıklı...
bu arada ben incelememi yaptım yapmasına da tekrar fikir değiştirdim.
Yamaha MOX6 almak daha mantıklı geldi, yaptığım çalışmalar göre...
Benim dediğimi yap yaptığımı yapma velhasıl:D:D
teşekkürler...

Ch.

ne demek üstad :) bakalım aletleri bi test edelim, vizeler bitsin 3 gün kaldı.. sonra ver elini adana-antep gezecez cihaz için :) sanırım yamahacıydınız üstad, korg arrange alsaydınız farklılık olurdu her yönden... ama siz en iyisini bilirsiniz.. :)

Bu cihaz tam benlik al kolunun altına stüdyoya git, arkadaş ortamına git tam taşımalık cihaz , tuşeler az büyük olsa tadından yenmez. Hayırlı satışlar bol kazançlar olsun hocam.

Arkadaşlar dün itibarıyle elimize KORG MİCRO ARRANGER geldi ve incelemede bulunduk alet ebat olarak tahmin ettiğimden daha küçük boyutlarda tuşlarda öyle ama işlev ve sound olarak pa80 den hiç bir farkı yok ve pa50-pa60 ve pa80 nin kartsız setlerini direk yükleyebiliyorsunuz ve gerçekten harika bi çıkış mevcut bu ton bu küçük cihazdanmı çıkıyor diyor insan,dediğim gibi performans olarak kartsız pa80 den hiç farkı yok ve batı ritm ve sesleri tek kelime ile harika,şu varki düğüncü arkadaşlar tek klavye ile giderlerse performanstan değil aletin küçük görünümünden dolayı düğün sahiplerinden tepki görebilirler malum vatandaşlarda artık sanata değil klavyenin ne olduğuna önem veriyor.İkinci klavye, ev kullanıcıları ve amatörler için bulunmaz bi cihaz.şimdilik izlenimlerim bu kadar saygılar

ikinçi bir alet olarak iyi özellikle yamaha kullananlar için ses olarak kullanılır peki bu alet kaç para paylaşımın için saol

flas disk var mı acab abunda ve çin malı mı italya mı. ?

çin malı olması lazım flash disk yerine sd kart var

arkadaslar ben korg u bir aydir kullaniyorum memnunum bazen midi takiliyo

ilk gördüğümde yenecek bişey sandımdı çocuk oyuncağı gibi emme müthiş bi alet küçük vasıtayla düğüne gidenler bağlamacılar için biçilmiş kaftan ritim bask taşıyacana bu orku daşı bence bende ilk fırsatda alacam bu minyatür orkdan

arkadaslar ben korg u bir aydir kullaniyorum memnunum bazen midi takiliyo

s.a. hocam size zahmet micro arranger başlığında bi kullandığınız seti siteye yükleseniz çok memnun oluruz . hani ben pa 55 pa 60 gibi setler indirdim içlerinden seçmek bayaa bi zor oldu onlarıda tam okumuyo yani eksiklik var ... teşekkürler...

Ben de bu Korg MicroArrenger'ı bayağı kafaya takmıştım. Tuşlarının küçük olması beni çok düşündürdü, almaktan vazgeçtim. Seri çalmak çok sıkıntılı.