Mikrofon tavsiyesi

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Arkadaşlar amatör ev kullanıcısıyım bk5 klavyem var. Araştırdıgım kadarıyla pedalsiz mikrofon direk kullanabiliyoruz. Şimdi bana işimi görecek verimli bir mikrofon önerebilir misiniz? Lütfen.

Cevap: Mikrofon tavsiyesi

bk-5 i boss ve-20 vocalizer ile kullanabiliyorsun bk-5 tanıtımlarında anlatıyor boss ve -20 vocalizer ile sese çift efekt aynı anda verebilirsin delay-reverb ve diğer vokal presetleri robot , çocuk sesleri kadın erkek koro eşlik sesleri ve loop özelliği var istersen bende var sıfırdan farkı yok yenisi 700 lira sana yarı fiyatına verebilirim
bu arada sadece mikrofon tavsiyesi olarak shure sm-58 veya daha ucuz olarak jefe tavsiye ederim.

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmelerin için. Şu ara biraz sıkışığım. O yüzden mikrofon şimdilik yeterli olacak ses çıksın yeter :) Ama baktım hiç idare etmeyecek kadar berbat ses çıkıyor o zaman bir durum değerlendirmesi yaparım pedal için. Ya esasında direk es geçecektim ama yorum sahibinin sen olduğunu görünce beni düşünmeye yöneltti.Halbuki kafamda pedal yoktu ilk etapta :)

kardeş shure güzel mikrofon birde akg mikrofonlar çok güzel ben tonlarını sevdim tavsiye ederim

Arkadaşlar siz n'aptınız ya :) Bunlar çok pahalı şeyler. Bir ev kullanıcısı için biraz fazla değilmi? :) 300 lira 500 lira diyor. Hatta diğerinde 1500 liralık mikrofon çıktı karşıma. :)

60tl carol marka kablolu mikrofon geçen sene aldım hiç kullanmadım

Jefe 2600 tam aradığın mikrofon bence. Hem ucuz hemde profesyonel. fiyat 130 civarı.

Teşekkürler. Kablo ve soketi ile ilgili bilgi bulamadım. Bk5'in girişi mini stereo çivi jack. Şimdi bununla kullanacağım fakat ileride bir pedal alırsam boss gibi, onda da kullanabilirmiyim acaba.