üstatlarım mikrofon seçimi konusunda kararsız kaldım bir tanesi akg d5 bir tanesi de shure 565...daha önce 565 kullanmıştım ama akg yide çok merak ediyorum.servo sistemde kullanacağım siz hangisini tercih edersiniz?
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
üstatlarım mikrofon seçimi konusunda kararsız kaldım bir tanesi akg d5 bir tanesi de shure 565...daha önce 565 kullanmıştım ama akg yide çok merak ediyorum.servo sistemde kullanacağım siz hangisini tercih edersiniz?
Hocam haklısınız özellikle Türkiye de kullanılan Shur'lar genelde sm58 yada 565 dir haliyle eski mikrofon içinde "kömür" diye tabir edilen bir mekanizma var anlayacağınız mıknatıs o özelliğini yitiriyor ve mikrofon Shure'da olsa iş görmüyor...Yeni çoğu zaman iyidirKesinlikle jefe 2500 yada 2600. Bizde de shure lar hep cantada duruyorkullanmıyoruz artık.
Hocam haklısınız özellikle Türkiye de kullanılan Shur'lar genelde sm58 yada 565 dir haliyle eski mikrofon içinde "kömür" diye tabir edilen bir mekanizma var anlayacağınız mıknatıs o özelliğini yitiriyor ve mikrofon Shure'da olsa iş görmüyor...Yeni çoğu zaman iyidir![]()