mikrofon seçimi...akg mi shure mi

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarım mikrofon seçimi konusunda kararsız kaldım bir tanesi akg d5 bir tanesi de shure 565...daha önce 565 kullanmıştım ama akg yide çok merak ediyorum.servo sistemde kullanacağım siz hangisini tercih edersiniz?

Cevap: mikrofon seçimi...akg mi shure mi

Akg daha yeni nesil bir mikrofon ayrıca ses karakteristliğiniz çok önemli keşke her iki mikrofonuda kullanacağınız sistemde test edebilseniz..Mikrofonların duyarlılıkları ne olursa olsun ses sisteminden ses sistemine fark ediyor kolay gelsin..

üstatlarım mikrofon seçimi konusunda kararsız kaldım bir tanesi akg d5 bir tanesi de shure 565...daha önce 565 kullanmıştım ama akg yide çok merak ediyorum.servo sistemde kullanacağım siz hangisini tercih edersiniz?

sana benim tavsiyemde jeef 2600 dür bilmem duydun mu?ben 15 senedir kullanıyom gayet memnunum hemde ucuzdur;)

Kesinlikle jefe 2500 yada 2600. Bizde de shure lar hep cantada duruyor :D kullanmıyoruz artık.

Kesinlikle jefe 2500 yada 2600. Bizde de shure lar hep cantada duruyor :D kullanmıyoruz artık.
Hocam haklısınız özellikle Türkiye de kullanılan Shur'lar genelde sm58 yada 565 dir haliyle eski mikrofon içinde "kömür" diye tabir edilen bir mekanizma var anlayacağınız mıknatıs o özelliğini yitiriyor ve mikrofon Shure'da olsa iş görmüyor...Yeni çoğu zaman iyidir:D

akg derim ben kullanıyorum her iki markayı ama akg tavsiye ederim

Hocam haklısınız özellikle Türkiye de kullanılan Shur'lar genelde sm58 yada 565 dir haliyle eski mikrofon içinde "kömür" diye tabir edilen bir mekanizma var anlayacağınız mıknatıs o özelliğini yitiriyor ve mikrofon Shure'da olsa iş görmüyor...Yeni çoğu zaman iyidir:D

Benim kullandıgım jefe 2600 shureden daha eski ve küften artık mikrofon görünmüyor. Belkide 15 yıl olmustur. Bende 2 ci el almıştım. Buna ragmen onu kullanıyoruz :D e tabi bu yıl bir tane yeni 2500 aldım yanına yedek.

ben jefe kullanıyorum çok da güzel tavsiye ederim parasına göre süper mic...

fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum bakalım ikisini de alacağım yerde tesisatta deneyeceğim hangisi daha hoş bir ton verirse o olacak artık:)

mehmetim öncelikle abim hangisini alırsan hayırlısı olsun suhure iyi jefe de iyi sonucta kalite şimdiden hayırlı olsun abim arkadaşlar zaten gereken yolu göstermişler