meyan yardım

• Konbuyu başlatan akor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 8K
Cevap: meyan yardım

benim bildigim lopla meyan oluyor her hangi bir tucta oluyor sonuna kadar basica caliyor ornek pa80 roman baris ankarali turgut oraya bak senlikci

soyle yazican ankaraliturgut mvilimmurat cart loop o saman gorursun meyan nasil oluyor senlikci

nette dediğiniz gibi aradım ama görünmedi.neticede bu işin 1-loop 2-songstyle şeklinde yapıldığı malum.loop süresi sınırlı anladığım kadarı ile ama olabilir. 2-songstyle tarzında daha ii.yüksel çiftetelli örneğin.şarkı 3 varyasyona 3 e bölünerek konmuş.1.varyasyon tuşuna şarkının ilk bölümü,2.varyasyona meyan bölümü,3.varyasyon tuşuna da şakının son bölümü yüklenmiş.bu bölümleri istediğiniz kadar tekrar tekrar çaldırma imkanı var.en güzeli 4.varyasyon sadece şarkının ritimini devam ettiriyor.canlı olarak isteğiniz zaman çalmaya devam ediyorsunuz.bu kadar açık yazdığım halde dikkat ettim hala tam bir bilgi alamadım.neyse ben loopa,ritimede razıyım.çiftetelli,roman ve oryantal meyan soloları lazım.emo-cevo kartım var.buna göre yardımcı olabilecek arkadaşlar lazım.bana teknik olarak anlatılırsa boşuna zaman kaybı olur.veya içersinde bu üç meyan bulunan kart ve set hangisidir.yüksel sette çifte ve ory songstyle vardı ama onda da roman meyanlı değildi.neticede olmazsada olmaz.kendimin uydurduğu meyanlarla idare ederim.evde çalıyorum zate.sahneci olsam mecburen sabah akşam dinler meyanları ezberlerdim.tuşa dökmek zaten çocuk oyuncağı olurdu benim için.çoğunlukla batı,pop ve tsm çalıyorum.tüm arkadaşlara teşekkürler.saygılar....

bu işi midi ile çözdüm sonunda.bir disket dolusu meyanlı çiftetelli,meyanlı oryantal ve meyanlı roman kaliteli midilerini yükledim ve midi çalarken eşlik ediyorum.midi sesi ile performans sesi birleşince süper bir ses ortaya çıkıyor.yalnız mübareklerin hepsi RE komalı hazırlanmış.Mİ üzeri çaldığımdan biraz uğraşmam gerekiyor ama problem olmuyor.saygılar....

çevrende ritin yazmasını bilen biri var ise sana misal çiftetellinin 1,2,3, var ına bol miktarda değişik değişik meyan çalıp bu arada ritm yazarken yada ayni hanede solo geçer ikien koma veriliyor bilginiz olsun 80 de mevcut neyse 4 var da ritim olarak bırakılır meyan alıcan zaman 1,2,3 kullana bilirsin. ayni şekilde romanlar 2,4 ler olsun isteğin meyanı ve melodiyi kaydettire bilir yani bunlar style olarak katd olmuş olacak ve istediğin tranzpozede kullana bilirsin. canlı meyanlar istersen bu olayda loop işine giriyor 80 lerde de oluyor ama pek uzun süreli değil..kosavalı üstadın yapmış olduğu boll loop ve meyanlı bi cardı var erol olay card 12 13 adet loop meyan mevcuttur.ilk dediğin gibi meyan alacağın zaman tek bir tuşa basıyon klavye kendi çalıyor.card cevo tabanlı ve 8 tane cardıda destekliyor. mıdı ile bu iş zor olur.umarım yardımcı olmuşumdur..saygılar

çok teşekkürler üstad bu dediklerin benim için çok faydalı oldu.elimde erol üstadın kartları ve setleri mevcut.ilk fırsatta bu kartı yükleyecem.çevremde ne yazık ki değil bir müzik aleti çalan şarkı söyleyen biri bile yok.piyasadaki arkadaşlarla irtibatım yok.bi rolantçı halit hoca var o da dediğim gibi roland kullanıyor adapazarında.ben izmitte oturuyorum.aleti kendi başıma çözmeye çalışıyorum ama tahmin edersiniz ne kadar zor olduğunu.hobi olarak evde çalıyorum.müzik de olmasa emeklilik geçmeyecek.tekrar teşekkürler ve saygılar......