mey dinletesi uzman1972

Cevap: mey dinletesi uzman1972

frden slmlar reno meyi iyi dinlemis hakaten canli mey tadi vermis valla bide su tukuren kaval dinlesek o ses cok hosuma gidiyor yav emegine saglik turkuleri org bile severek caliyo sanki turkuler baska yav

frden slmlar reno meyi iyi dinlemis hakaten canli mey tadi vermis valla bide su tukuren kaval dinlesek o ses cok hosuma gidiyor yav emegine saglik turkuleri org bile severek caliyo sanki turkuler baska yav

türküler başka zaten abi,aslında bugün senin için türküren kaval demosu yaptım,hemde çok güzel yaptım.ama ben kayıt düğmesine basmamışım..yani kaydetmemişim..yine havaya girersem yapıcam abi.biliyosun duygu olması lazımmm..

türküler başka zaten abi,aslında bugün senin için türküren kaval demosu yaptım,hemde çok güzel yaptım.ama ben kayıt düğmesine basmamışım..yani kaydetmemişim..yine havaya girersem yapıcam abi.biliyosun duygu olması lazımmm..
sagolasin yasarda senin sucun yokki bende sans ne gezer insallah senin havana giren isallah yakinda dinleriz su kavali

çok süper olmuş ustam, ellerine yüreğine sağlık...

sagolasin yasarda senin sucun yokki bende sans ne gezer insallah senin havana giren isallah yakinda dinleriz su kavali

sen dünyaya kayserili olarak gelmişsin.en büyük şans bu değilmi heheheheheh.gerçi sonradan kayserili olmuştun sahi..hehehehehhehee

Halk müziğine katkılarınızı takdir ediyorum

çok seviyorum halk müzüğünü abi,hatta org ile şelpe çalmaya bayılıyom..
teşekkür butonum bitmiş abi.o yüzden kullanamıyom..
ben sana taaa fransadan odunc bir tsk vereyim mustafa hocama sende faizyle odersin artik bir kasa seftali olur heheh

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri