mey deneme uzman1972

Cevap: mey deneme uzman1972

Eline Saglik Turku Baba cok guzel bi ses gercekten Effectlerde tam oturmus ,tavirlida calmissin 10 Numara ;)

Sevdiğim bir müzik türü değil ne yalan söyliyim, ama çalma ve yorum on numara..

gayet güzel şeyler üretiyorsun yaşar..kutlarım valla.

çok teşekkür ederim hepinize,ayrıca TÜRKÜ BABA lafını çok sevdim ilker,sağolasın:)

sevindim :) bana seni hatirlatiyor hep...

sevindim :) bana seni hatirlatiyor hep...

eyvallah,sağolasın..bu arada benim face adresimi biliyosun.kendininkini bana yollarmısın.en azından yüzünü görmüş olurum

frden slmlar erisin parcasi simdiye kadar dinledigim renonun en guzel parcasi oldu ozelikle alt yapilar iyi geliyor keske az daha ritimleri acsaymisin ama az sekilde ama yinede guzel olmus eline saglik

türkü baba bu ilk çaldığın mey çok güzel olmuş fakat ritimsiz çok çıplak kalmış ritimli olarak çalabilirmisin birde öyle dinleyelim senden saygılar usta

zippsaherde kalite çok düşüyor,ritim drum ayarları tam yerinde yoksa..şöyle kaliteli bir player yokki bir yerde..ayrıca ilk demodki bir ay doğar parçasının bende bir tane ritmi var onuda beğenmediğim için solo çaldım..ayrıca yorumlar için hepinize teşekkür ederim..yıllarca batı tarzı,slow ve her türlü müzğü yaptım.son 5 yıldır sadece ama sadece halk müzüğü yapıyorum.bu öyle bir tarzki duygu verilmedimi tuzsuz yemeğe benzer..ne yenir nede dökülür misali...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri