Mesleğine, farklı enstrümanlara, farklı düşüncelere saygı gösteren müzisyenlere

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 3K
Cevap: Mesleğine, farklı enstrümanlara, farklı düşüncelere saygı gösteren müzisyenler

Günceldir...

Cevap: Mesleğine, farklı enstrümanlara, farklı düşüncelere saygı gösteren müzisyenler

Müzisyen olmak; aynı ruh ve duygu içerisinde olmaktır bana göre.
Bu site; sadece org modellerinin karşılaştırıldığı veya düğün ve restaurant programı yapanların talepleri ile ilgili bir site ise, beni modaratörler veya adminler şimdi ve hemen üyeliğimi silsinler bu siteden...

hayırdır hocam?
saygı duyduğum üyelerden birisiniz,kusura bakmayın siteminizi tam olarak anlayamadım, birşey mi oldu?

Ch.

Duyduğunuz saygı için teşekkür ederim; sebebini bilmiyorum gerçi bu saygının :) Yine de teşekkür ederim kardeşim.

Sitem duyduğumu nereden çıkardınız kardeşim ChordSolo :)

İnsanız hepimiz, zaman zaman arzularımız kabarabilir değil mi ?

Ne bileyim konu içerisindeki mesajları okuyunca, "hocamın birşeye canı sıkılmış heralde" diye bir hissiyat oluştu bende...

Ch.

İlginiz memnuniyet verici ChordSolo :)
Sitede zaman zaman bazı topiclere canım sıkıldığı için açtım bu konuyu aslında.
Haklıydınız....
Gerçi kimseye doğruyu öğretmek veya göstermek gibi bir amacım olamaz bu sitede asla. Sadece, sıkıldım bazı tartışmaları takip etmekten. Kişisel bir şey belki. Kimseyi bağlamayabilir bu konu. Ben sadece müzisyen ortak paydasının bu sitede ne olduğunu anlamaya çalıştım bir an için. Asla burada kimsenin eksiğini ve açığını sorgulamak gibi bir niyet ve amaç aramasın lütfen kimse. Ve adminler ile moderatörler de hemen savunmaya geçmesinler lütfen :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şimdi hocam;
Maalesef zaman zaman istemediğimiz bazı şeyler oluyor, hatta bir tanesini genelde yaşamam ama bu kez ben yaşadım...:)
Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız iyi niyetle ve sabırla görev yapmaya çalışıyorlar, hiçbir karşılık beklemeksizin...
Aslına bakarsanız bizlerin asıl görevi bu siteyi ayakta tutmaya çalışmak.Fakat genelde çoğu sitede yönetime bazı kimseler tepki gösterir.Bunun sebebi kimi zaman şahsi çekişmeler kimi zaman içimizdeki otoriteye karşı çıkma güdüsü...Sitelerde uygulanması gereken kurallar var ve bunlar uygulanmak zorunda...Üstelik dediğim gibi bu sitede yönetim hoşgörüsü haddinden fazla bir seviyede.Adminimiz Timur bu konuda gerçekten çok hassas, zaman zaman yapıcı ikazları oluyor nitekim...
Şahsen ben o kadar sabırlı değilim, kendi sitemde bu gibi durumlarda çok ağır yaptırımlar uyguluyorum, ama bu tamamen benim prensiplerimle ilgili bir durum...
Şahsım adına burada olmayı seviyorum çünkü burada çok değerli dostlarımız var.
Bu işe ilk başlayanların da profesyonel olanlarında uğradığı bir site burası.
Herkesin kendince bir müzikal görüşü ve tecrübesi var.
Fakat zaman zaman çok zor durumlar yaşıyoruz.Burası en temel itibariyle bir piyanist destek sitesi olduğu için zaman zaman marka savaşları oluyor.Herkese göre mutlaka ki bir favori marka vardır, kullanmaktan memnun olduğu...
Fakat bu kişiden kişiye değişebilir, duyum çok farklı bir konu malum...
Eğer bu konuda da üyelerimiz yeteri kadar hoşgörüye de sahip değilse sıkıntılar yaşanıyor...
Halbuki hoşgörü ve mütavazilik bir müzisyende olması gereken en önemli şeyler...
Herkes birbirinin fikrine itaat etmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda...
Bir zamanlar "neden yamaha?" diye bir yazı yazmıştım bu sitede...duygularımı çok net şekilde ortaya koydum.
Birkaç gün sonra bir Korg kullanıcısı arkadaşım bu kez "neden korg?" dedi ve düşüncelerini yazdı...Buna çok memnun olduğumu hatırlarım...
İşin özü bu aslında...

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Marka savaşlarını okumaktan ve takip etmekten sıkıldım bu sitede o zaman diyelim. :)

Müzisyen; siz ne güzel ifade etmişsiniz, "hoşgörü ve mütavazilik bir müzisyende olması gereken en önemli şeyler"...

Günceldir...

sitedeki korgmu yamahamı? ketronmu kavalmı? tartışmaları benimde canımı sıkmıyor değil aslında.. bazı müzisyen dostlarımda çok fevri çıkışlar görüyorum.. bu durumu resmen bir taraftarlık yarışına çevirmeye, ve karşısındakinin haklılık payını göre göre muhalefet etmeye çalıştıklarını gözlemliyorum.. bence çok gereksiz ve kaba bir davranış biçimi.. müzisyen önce mütevazi ve saygılı olmalı.. herkezi olduğu gibi kabul edebilmeli.. ''şarkı iyi ama sen çalamamışsın'' gibi ukala ve aşağılayıcı bakış açıları var aramızda.. kimse ordinaryus değil malesef.. olduğu kadarıyla bu meslekten ekmeğimizi çıkarmaya çalışıyoruz... ve sırf birileri bu şekilde bir yorum yaptı diye mesleği bırakacak halimizde yok.. herkezin karşısındakine vicdanlı ve sabırlı yaklaşmasını dilerim.. sevgiyle kalın..