Cevap: Mesleğine, farklı enstrümanlara, farklı düşüncelere saygı gösteren müzisyenler
Şimdi hocam;
Maalesef zaman zaman istemediğimiz bazı şeyler oluyor, hatta bir tanesini genelde yaşamam ama bu kez ben yaşadım...

Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız iyi niyetle ve sabırla görev yapmaya çalışıyorlar, hiçbir karşılık beklemeksizin...
Aslına bakarsanız bizlerin asıl görevi bu siteyi ayakta tutmaya çalışmak.Fakat genelde çoğu sitede yönetime bazı kimseler tepki gösterir.Bunun sebebi kimi zaman şahsi çekişmeler kimi zaman içimizdeki otoriteye karşı çıkma güdüsü...Sitelerde uygulanması gereken kurallar var ve bunlar uygulanmak zorunda...Üstelik dediğim gibi bu sitede yönetim hoşgörüsü haddinden fazla bir seviyede.Adminimiz Timur bu konuda gerçekten çok hassas, zaman zaman yapıcı ikazları oluyor nitekim...
Şahsen ben o kadar sabırlı değilim, kendi sitemde bu gibi durumlarda çok ağır yaptırımlar uyguluyorum, ama bu tamamen benim prensiplerimle ilgili bir durum...
Şahsım adına burada olmayı seviyorum çünkü burada çok değerli dostlarımız var.
Bu işe ilk başlayanların da profesyonel olanlarında uğradığı bir site burası.
Herkesin kendince bir müzikal görüşü ve tecrübesi var.
Fakat zaman zaman çok zor durumlar yaşıyoruz.Burası en temel itibariyle bir piyanist destek sitesi olduğu için zaman zaman marka savaşları oluyor.Herkese göre mutlaka ki bir favori marka vardır, kullanmaktan memnun olduğu...
Fakat bu kişiden kişiye değişebilir, duyum çok farklı bir konu malum...
Eğer bu konuda da üyelerimiz yeteri kadar hoşgörüye de sahip değilse sıkıntılar yaşanıyor...
Halbuki hoşgörü ve mütavazilik bir müzisyende olması gereken en önemli şeyler...
Herkes birbirinin fikrine itaat etmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda...
Bir zamanlar "neden yamaha?" diye bir yazı yazmıştım bu sitede...duygularımı çok net şekilde ortaya koydum.
Birkaç gün sonra bir Korg kullanıcısı arkadaşım bu kez "neden korg?" dedi ve düşüncelerini yazdı...Buna çok memnun olduğumu hatırlarım...
İşin özü bu aslında...
Ch.