sinan Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 11 Şub 2010 Mesajlar 726 Tepkime puanı 4 Puanları 18 Enst. Yok 4 Şub 2011 #1 öncelikle bana bu güzel görevi veren tüm trakya müzik yönetimine çok teşekkür ederim bende elimden gelenin daha fazlasini burada paylaşmaya çalişicam tekrar çok teşekkür ederim
öncelikle bana bu güzel görevi veren tüm trakya müzik yönetimine çok teşekkür ederim bende elimden gelenin daha fazlasini burada paylaşmaya çalişicam tekrar çok teşekkür ederim
R rolandcı 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 15 Ağu 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 40 Enst. roland gw8 or 700 v2 4 Şub 2011 #2 Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi Abi yeni görevin hayirli olsun trakya müzik işi biliyor gerçekten bu arada set çalişman geliyormuş diye duydum ne zaman bekliyoruz abi
Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi Abi yeni görevin hayirli olsun trakya müzik işi biliyor gerçekten bu arada set çalişman geliyormuş diye duydum ne zaman bekliyoruz abi
suleymanerol Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 626 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 65 Konum hatay Enst. roland gw8-gitar 4 Şub 2011 #3 Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi Hayirli uğurlu olsun!...
ali_96 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 7 Ocak 2011 Mesajlar 173 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 29 Konum İstanbul Enst. Piranha Acoustica S Type-FL Studıo 4 Şub 2011 #4 Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi hayırlı olsun sinan abi...
sinan Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 11 Şub 2010 Mesajlar 726 Tepkime puanı 4 Puanları 18 Enst. Yok 4 Şub 2011 #5 Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi saol ali kardeşim
pymmemo paylaşımcı üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 1 Puanları 2 Yaş 36 Konum konya Enst. pa3x & pa800 4 Şub 2011 #6 Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi öncelikle bu güzel görev için hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum,hepberaber güzel günler geçirmemiz dileği ile saygılar....
Cevap: Merhaba tüm trakya müzik ailesi öncelikle bu güzel görev için hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum,hepberaber güzel günler geçirmemiz dileği ile saygılar....