^^''mehtablı gecelerde ''sanat müziği demo çalışmam^^

teşekkürümü butonum gelince yapacam masal kardeşim ..sağol varol .sende beğendin demek.. iyi ya bende çok kızacaksınız sandım çünki sanat müziklerini söyleyenleri çok eleştirirlerde genelde ..mutlu oldum valla ne diim ..okurum gene inşallah...

yunus abim harika.kim kızıcakmış:mad:.sayende sanat müziği dinliyoruz...emeğine sesine sağlık abim.saygılar...

sevgili uzmanım teşekkürümü butonum gelince yapacam çok sağol..kızma olarak derken latife olarak demiştim :):)uzmanım yoksa o dereceye kendimi düşürmem ben..bilmediğim bir yolada girmem ,anladın sen ..kalsağlıcakla dostum inşallah..

tesadüfe bak ki üstad bende senin altyapıları en az 4 veya beşkere dinlemeden kapatmam..ah o hasretinle yandı gönlüm varya öfff be üstad ya varya böyle bişey yokki..:)

abim sağol varol. önemli olan şu fani dünyada kibirsiz bir şekilde dostlarla, abilerle, kardeşlerle gönül birliği, karşılıksız paylaşım. kabiliyetin, hazırlanan altyapının güzelliği değil, sende var olan, gönlünün samimiyetinin güzelliği.

abi sen bize rakı içirteceksin hiç aklımda yokken...
sabah erken kalkacağım,göreve gideceğim,etme yahu!

agzına saglık kardeşim senden bir ricam olacak bu parçanın alt yapısını yayınlarmısın zahmet olmazsa saygılar

abim sağol varol. önemli olan şu fani dünyada kibirsiz bir şekilde dostlarla, abilerle, kardeşlerle gönül birliği, karşılıksız paylaşım. kabiliyetin, hazırlanan altyapının güzelliği değil, sende var olan, gönlünün samimiyetinin güzelliği.

bak işte sende yüreği çok temiz bir arkadaşmışsın demekki .. allah razı olsun ...sizin gibi evlat yetiştiren, annelerden ,:)babalardan ...:)

tek kelime ile 1 numara hemso inan cok hos ya halk öuzik ve sanat muzik uzerine tanimam ya helal olsun